Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hajanainen ydintieto on riski päätöksenteolle

BloggausAsiakastiedot, tuotetiedot, tilaus- ja toimitustiedot, toimittajatiedot, saatavuustiedot… Yritykset ovat täynnä monenlaista tietoa, ja useasti tiedot ovat levällään monissa eri järjestelmissä ja niitä käsittelevät lukuisat eri ihmiset. Tiedon hajanaisuus aiheuttaa yrityksille haasteita – miten taataan, että esimerkiksi asiakastiedot ovat ajantasaiset ja voidaanko varmistua, että kaikki tieto on täysin luotettavaa?

Virheet tiedon ajantasaisuudessa ja oikeellisuudessa voivat aiheuttaa yritykselle minimissään asiakastyytymättömyyttä ja PR-haittoja, mutta pahimmillaan huonolaatuisesta tiedosta voi aiheutua jopa vahingonkorvausvaatimuksia ja kalliita oikeudenkäyntiprosesseja. EU:n tietosuoja-asetus eli GDPR tuo mukanaan jokaiselle yritykselle vastuita ja velvoitteita mm. henkilötietojen käsittelyyn, joiden laiminlyönnistä voi seurata mittavia sanktioita. Asetus esimerkiksi antaa rekisteröidylle oikeuden saada häntä koskevat tiedot itselleen.


Ketterän toiminnan takaamiseksi yrityksellä onkin oltava käytössään ajantasaista ja ennen kaikkea oikeaa tietoa, jolla taata asiakastyytyväisyys sekä kasvattaa kilpailuetua. Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin laadukkaaseen tietoon ja sen hallintaan.

Pinterest
Alfame logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

ydintieto
Master Data
master data management
tiedonhallinta
gdpr

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia