Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haagan Pyörähuolto valitsi Tehdenin helpottamaan myyntiä ja huoltoa

ReferenssiHaagan Pyörähuolto tarvitsi ennen kaikkea pyöräliikkeeseen kassan, joka mahdollistaa toisinaan liikkuvankin työn. Tehdenin kautta hoidetaan sekä huollon ajanvaraukset että kassa ja huollon tarviketilaukset.

Haagan Pyörähuolto Oy on huoltanut asiakkaiden pyöriä Helsingissä jo vuodesta 2007. Pyöräliike palvelee pyörähuoltojen saralla kaikkia pyöräilijöitä aina kilpapyöräilijöistä arjen työmatkapyöräilijöihin. 

Huollettavat pyörätkin vaihtelevat tuoreimmista sähköpyöristä 60-luvun mummokonkeleihin ja kovaa osaamista viestii toimiminen mm. Canyonin ja Shimanon kaltaisten alan huippumerkkien valtuutettuna huoltokumppanina.

Toimitusjohtaja Jaanus Järvensivu on ollut sekä valitsemassa että käyttämässä Tehdeniä jo vuosia. Haagan Pyörähuolto on käyttänyt Tehdeniä vuodesta 2016 ja kaikki alkoi siitä, kun etsinnässä oli tarvittaessa mukanakin kulkeva kassa. 

Kassa, joka kulkee mukana

Tärkeimpänä ominaisuutena oli se, että kassa ei ole kytketty kiinteään rautaan, vaan sitä voi käyttää myös mahdollisilla asiakaskäynneillä helposti. Toinen tärkeä teema oli ajanvaraus ja sen helppo kytkeminen osaksi kokonaisuutta, vaikka se otettiinkin vasta myöhemmin käyttöön.

Tehden löytyi perinteisesti googlailemalla, ja muutamien järjestelmien kokeilun jälkeen valinnaksi lopulta lukkiutui Tehden. Monipuolinen Tehden onkin tärkeä osa Haagan Pyörähuollon arkea, sillä kassatoimintojen ja ajanvarauksen lisäksi ohjelmistosta löytyvät myös myynti- eli työtilaukset ja varastosaldot. 

Hyvin tehtyjen työtilausten ansiosta asiakkaat ja työntekijät tietävät, mitä huollettavalle pyörälle tehdään ja mitä se maksaa, ja siten arki on jopa asiakkaille asti näkyvästi sujuvampaa.

"Tehden on meille niin keskeinen työkalu, ettei se voi olla pois käytöstä hetkeäkään." - Jaanus Järvensivu

Varastonhallinta on tärkeä osa yrityksen arkea

Yleisesti maailmalla mutta varsinkin pyöräalalla vaikuttavan tuotteiden ja varaosien vaihtelevan saatavuuden vuoksi myös ajantasaiset varastosaldot saatavilla olevista tuotteista ovat merkittävässä roolissa myynnissä ja yrityksen arkea pyörittäessä.

"Se on meidän näkökulmasta hyvä systeemi. Hyvä etu käytännön kannalta on myös se, että maksupäätteet saa Tehdenin kautta, joka helpottaa paljon mahdollisten kysymysten kohdalla." -Jaanus Järvensivu

Koska tämänkaltainen palvelu on kriittisessä osassa asiakkaidemme liiketoimintaa, Tehdenillä panostetaan siihen, että palvelut ovat sekä helppoja käyttää että toimintavarmoja. Esimerkiksi tuoreimmalla tarkastelujaksolla 1.1.2021 – 23.5.2022 tiedossa olevien päivitysten lisäksi ylimääräisiä palvelukatkoja ei ole ollut ja Tehdenin pilvipalvelun saatavuustaso on ollut täydet 100 %.

"Varasto-ominaisuudet ovat niin monipuoliset, etten ehkä vieläkään osaa hyödyntää kaikkia optimaalisesti." -Jaanus Järvensivu

Kenelle Tehden sitten itse yrittäjän mielestä sopisi? 

"Kyllä Tehdeniä voi suositella ihan pyöräliikkeille, ja olenkin alan yrittäjille Tehdeniä suositellut."

Suosittelija:

"Se on meidän näkökulmasta hyvä systeemi. Hyvä etu käytännön kannalta on myös se, että maksupäätteet saa Tehdenin kautta, joka helpottaa paljon mahdollisten kysymysten kohdalla."

Jaanus Järvensivu, Haagan Pyörähuolto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tehden Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Haagan Pyörähuolto, toimitusjohtaja Jaanus Järvens
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Tehden kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Logistiikka
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
ajanvarausjärjestelmä
varastonhallinta
avoinna24

Siirry yrityksen profiiliin Tehden kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tehden - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Tehden - Muita referenssejä

Tehden - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia