Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haaga-Helia: Uusi ja raikas verkkopalvelu tukemaan käyttäjiensä toimintaa

Referenssi

“Sivut ovat juuri sellaiset kuin toivoimme”

Haaga-Helian ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita. Yhdessä Exoven kanssa toteutetut uudet verkkosivut palvelevat nyt entistä paremmin eri kohderyhmiä tarjoten kattavasti tietoa erilaisista opiskelumahdollisuuksista.

Tällä hetkellä Haaga-Heliassa on reilut 11 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on puolestaan yhteensä noin 650 henkeä. 

– Haaga-Helian ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista, tunnetuimmista ja kansainvälisimmistä ammattikorkeakouluista, kertoo Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa digitaalisen viestinnän asiantuntijana toimiva Marja Luokomaa. 

Verkkosivustolla viestitään kattavasti eri sidosryhmille

Verkkosivuillaan Haaga-Helia haluaa tuoda esiin laajan koulutustarjontansa.

– Haluamme tuoda sen esille sekä heille, jotka ovat juuri päässeet esimerkiksi lukiosta että heille, jotka ovat jatkuvia oppijoita, Luokomaa painottaa.

Haaga-Helian tarjontaan kuuluvat myös avoimet korkeakouluopinnot sekä erilaiset hanke- ja kurssimuotoiset toteutukset. 

– Meillä on hienoja, erilaisten yritysten kanssa yhteistyössä tehtäviä hankkeita ja muuta toimintaa. Verkkosivut ovat tietysti yksi keino viestiä siitä, minkälaisia yhteistyömahdollisuuksia me korkeakouluna voimme tarjota yrityksille, Luokomaa sanoo. 

Hyvä tiimi mahdollisti onnistuneen toteutuksen

Exove valikoitui verkkosivustouudistuksen toteuttajaksi kilpailutuksen kautta. Uudistus toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Haaga-Helian ja Exoven yhteisen tiimin voimin. 

– Korona tietysti sotki aika paljon. Ehdimme tavata vain kerran koko tiimin kanssa livenä. Melkein kaikki muu hoidettiinkin sitten etänä, Luokomaa kertoo. 

– Olin itse aika kokematon lähteäkseni vetämään näin isoa sivustouudistusta. Ilman tätä hyvää tiimiä ja Exovelta saatua taustatukea emme olisi kyllä tässä ajassa ja tällä laadulla pystyneet uudistusta tekemään, Luokomaa toteaa. 

Uusi sivusto on saanut erinomaisen vastaanoton. Luokomaan mukaan kokonaisuus on juuri sellainen kuin mitä Haaga-Helialla etukäteen toivottiinkin. 

– Sivut ovat juuri sellaiset kuin toivoimme. Saimme myös paljon sellasia ominaisuuksia, joita en edes uskonut meidän voivan saada. Exoven velhot kuitenkin pystyivät ne meille tuottamaan, Luokomaa iloitsee.

Psst. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Exove logo

Tiedot

Tilaaja: Haaga-Helia

Lisätietoja

Yritysprofiili Exove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Drupal

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Muita referenssejä

Exove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia