Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haaga-Helia intranet

ReferenssiHaaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian palveluita käyttää 10500 opiskelijaa sekä noin 650 työntekijää.

Lähtökohtana lisätä vuorovaikutusta


Sosiaalinen intranet nousi esille heti hankkeen alussa ja yhtenä suunnittelun lähtökohtana olikin lisätä aktiivisten intrakäyttäjien määrää. Lisäksi tavoitteena oli lisätä sisäistä keskustelua ja avointa dialogia eri toimijoiden välillä. Henkilökuntaa on oppilaitoksella viidellä eri kampuksella.

Nykyaikainen intranet syntyi SharePointin avulla

Haaga-Helian intranet on rakennettu SharePoint 2013 –versiota hyödyntäen. Kaikkiaan istuntojen määrä intrassa on uudistuksen myötä tuplaantunut ja koko sävy jolla intrasta puhutaan on muuttunut huomattavasti positiivisemmaksi. Nyt viestintä on keskittynyt selkeästi yhteen paikkaan ja tieto on kaikkien saavutettavissa nopeammin eri päätelaitteilla.

Intran lanseerauksessa otettiin tavoitteeksi, että uudistuksesta pyritään viestimään jopa liikaa. Aktiivinen viestintä koko hankkeen ajan mahdollisti sen, että jokainen Haaga-Helian työntekijä tiesi mitä on tulossa. Yksi lanseerauksen aktiviteeteistä oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattilaisen kuvaamana, jolloin intraan saatiin päivitetyt henkilökuvat ja kaikilla oli mahdollisuus hyödyntää kuvia myös esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

Saatiin mitä haluttiin

Kaikkiaan asiakas on tyytyväinen siihen miten Sininen Meteoriitti hoiti määrittelyn ja toteutuksen. Yksi suurimmista eduista olikin, että meillä oli miehittää hanke konsultilla joka on toiminut vuosia oppilaitosmaailmassa vastaamassa SharePoint intran kehittämisestä.

Sisällöllinen kehittäminen jatkuu edelleen ja tavoitteena on saada jokainen käyttäjä vierailemaan vähintään kerran päivässä uudessa intranetissa.

Suosittelija:

Oppilaitosmaailman ymmärrys ja mahdollisuus hoitaa koko hanke määrittelystä toteutukseen asti on Sinisen Meteoriitin selkeä vahvuus. Saimme hankkeelta sen mitä olimme lähteneet tavoittelemaan.

Krista Karusalmi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sininen Meteoriitti Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Haaga-Helia

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia