Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

GROOM parturit keskittää ketjuviestinnän SC Franchise Management & ERP -alustalle

ReferenssiKuvituskuva: Susanna Nordvall

Miesten parturipalveluihin erikoistunut franchisingketju GROOM parturit on ottanut käyttöönsä SC Franchise Management & ERP -ohjelmistotuotteen. Ratkaisu on tarkoitettu ketjun johtamisen, ketjuviestinnän ja operatiivisen toiminnan tueksi. Taustajärjestelmä ja siihen liittyvä asiointipalvelu tarjoavat digitaalisen alustan, jolla ketjujohto voi viestiä mm. yhteisistä toimintamalleista, ohjeista, uutisista ja markkinointikampanjoista läpi koko ketjun.

”Viestimme ennen ilmaisjärjestelmien, kuten Facebook-ryhmien, sähköpostin tai muiden kanavien kautta”, kertoo GROOMin toimitusjohtaja Sami Heino. ”Eri kanavien kautta viestintä oli sekavaa, eikä nuorempi sukupolvi enää käytä esimerkiksi Facebookia. Somen kautta viestiessä työ sekoittui myös jatkuvasti henkilökohtaiseen elämään. Näiden syiden takia halusimme ammattijärjestelmän, jolle viestinnän voi keskittää”, Heino jatkaa.

Tehokas tiedonkulku tukee brändin yhtenäisyyttä

Franchisingliiketoiminnan laajentuessa on tärkeää, että toiminta säilyy yhdenmukaisena: esimerkiksi markkinointikampanjoissa annetut lupaukset tulee toteuttaa samalla kaavalla kaikissa ketjun toimipisteissä. Näin myös asiakkaat saavat yhtenäisen kokemuksen paikasta riippumatta, mikä luo positiivista suhdetta ketjun brändiin.

”Ratkaisu tulee olemaan yksi tärkeimpiä työkalujamme. Sen avulla saamme tiedon, uutiset ja kampanjat kulkemaan halutunlaisena läpi koko kentän. Jos viestikapula kulkee usean välikäden kautta, vaarana on viestin muuttuminen tai kapulan putoaminen kokonaan matkan varrella”, Heino pohtii.

Hyödyt havaittavissa ketjujohdosta kentälle asti

Tehokkaan viestinnän vaikutukset näkyvät liiketoiminnassa monella tasolla:

”Viestinnän keskittäminen säästää aikaa, parantaa tiedon löydettävyyttä ja auttaa johtoa ketjunohjauksessa. Tehokas viestintä vähentää myös yrittäjien työkuormaa ja lisää työtyytyväisyyttä kentällä, kun työntekijöille on selvää mitä tehdä. Lopulta tämä näkyy asiakkaillekin parempana palveluna”, Heino toteaa.

”Käyttäjät ovat kehuneet järjestelmää helppokäyttöiseksi. Uskon, että tuote sopii kaikille franchisingketjuille”, Heino päättää.

Tutustu franchising-ratkaisuihin

Suosittelija:

"Ratkaisu tulee olemaan yksi tärkeimpiä työkalujamme. Sen avulla saamme tiedon, uutiset ja kampanjat kulkemaan halutunlaisena läpi koko kentän. Käyttäjät ovat kehuneet järjestelmää helppokäyttöiseksi. Uskon, että tuote sopii kaikille franchisingketjuille."

Sami Heino, toimitusjohtaja, GROOM parturit

Pinterest
Referenssin infoboxi
SC Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: GROOM parturit
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
tiina.vestman@scsoftware.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili SC Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Master Data MDM
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

scsoftware
bettersoftware
franchising
Toiminnanohjaus
ERP

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software - Muita referenssejä

SC Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia