Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Google valitsi suomalaisen startupin Sniffie Softwaren kiihdytysohjelmaansa

BloggausSuomalainen verkkokaupan hintaseurantaan ja hinnoitteluun keskittynyt startup Sniffie Software Oy on valittu yhtenä kolmesta lupaavasta startup-yrityksestä Googlen startupeille ja scaleupeille suunnattuun kiihdytysohjelmaan. Kiihdytysohjelma on globaalisti ensimmäinen laatuaan ja se pilotoidaan Pohjoismaissa. Sen tarkoituksena on innovoida uusia markkinointiteknologiaan liittyviä ratkaisuja ja nopeuttaa yhtiöiden pääsyä Googlen partneriyrityksiksi. Kilpailu pidettiin marraskuun 2018 ja tammikuun 2019 välillä. Lopulliset valinnat julkistettiin viime viikolla Googlen toimistolla Tukholmassa.


Kilpailuun otti osaa suuri määrä yrityksiä, joista parhaat kutsuttiin esittämään ideansa Googlelle. Kolme ohjelmaan valittua voittajaa olivat suomalainen Sniffie Software, sekä ruotsalaiset Real Reach ja Match2One. Sniffien osalta esityksessä kiiteltiin eritoten käytännönläheistä toteutusta ja mahdollisuutta automatisoida markkinointia ja mainontaa hinnoittelun tai markkinan hintatilanteen perusteella.

Accelerate Your Growth -kiíhdytysohjelma

Accelerate Your Growth on Googlen pohjoismaissa pilotoitava startupeille ja scaleupeille tarkoitettu ohjelma, jossa osallistujat ratkovat markkinointi- ja mainosteknologiaan liittyviä tulevaisuuden haasteita Googlen kanssa ja näin vahvistavat omaa tuotetarjontaansa hyödyntämällä Googlen Ads -ohjelmointirajapintaa. Google satsaa vahvasti yritysten kehittämiseen tarjoamalla tukea, tietoa ja ohjausta niin teknisissä kuin liiketoimintamalleihin liittyvissä ratkaisuissa. Ohjelmaan valitut yritykset pääsevät myös nopeutetulla aikataululla osaksi Googlen partneriverkostoa.

Vähittäiskaupan markkinoinnin haasteet yhä suurempia tulevaisuudessa

Vähittäiskauppa on viime vuosina havahtunut tilanteeseen, jossa nopea mobiiliostamisen kasvu, viiveettömät toimitukset sekä isojen verkkokaupan toimijoiden hintakilpailu ovat muuttamassa vähittäiskaupan aiemmin vahvaa paikallista asemaa. ”Tänä päivänä jo vain joidenkin eurojen säästö ajaa ihmisiä tekemään ostoksen lähikaupan sijaan verkosta. Se on palava haaste vähittäiskaupalle.” kertoo Sniffie Software Oy:n toimitusjohtaja Tomi Grönfors.

Vähittäiskaupan haasteena onkin juuri kilpailuympäristön nopea muutos, jossa vain tehokkaalla, merkityksellisellä ja automatisoidulla markkinoinnilla voidaan saavuttaa hyviä tuloksia. Sniffie Softwaren kilpailuidea pohjautuikin automatisoituun markkinahintatietoon ja sen kautta mainostajan viestin valintaan aidon markkinahintatilanteen mukaan. “Meistä markkinoijan pitää pystyä vaihtamaan viestin kärkeä sen mukaan, missä hintapositiossa yritys on. Halvimpana kannattaa painottaa hintaa, kun taas kalleimpana tulisi painottaa esimerkiksi erinomaista asiakaspalvelua ja laatua” selostaa Tomi Grönfors.

Sniffie Software Oy lyhyesti

Sniffie Software Oy auttaa verkko- ja vähittäiskaupan toimijoita seuraamaan reaaliaikaisesti kilpailijahinnoittelua ja uudelleenhinnoittelemaan tuotteitaan. Yritys sijaitsee Helsingissä ja on aloittanut aktiviisen toimintansa vuonna 2017. Tällä hetkellä yhtiö työllistää 9 henkeä Helsingin Pitäjänmäessä.

Lisätiedot

Sniffie Software, toimitusjohtaja, Tomi Grönfors, 0503657169 tai tomi@sniffie.fi
Ohjelman sivut: https://events.withgoogle.com/accelerate-your-growth-nordics/
Sniffie Software Oy kotisivut: https://www.sniffie.io

Pinterest
Sniffie Software Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sniffie Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Sniffie Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sniffie Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sniffie Software - Muita referenssejä

Sniffie Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia