Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Google julkaisee Work Insight -työkalun G Suiteen

BloggausKuten Google kirjoitti blogissaan syyskuussa,Work Insights on uusi työkalu G Suiten pääkäyttäjille, joka antaa heille kokonaisvaltaisen kuvan työkalujen käyttöasteesta yrityksen sisällä. Työkalua ei ole kehitetty vakoilemaan tekemisiäsi,vaan enemmänkin se antaa tiimikohtaisen yleiskatsauksen siitä, mitä työkaluja käytetään tehokkaimmin.

Tämä on mahtava uutinen G Suiten pääkäyttäjille, sillä he näkevät miten eri sovelluksiin sitoudutaan ja missä tiimit saattavat kaivata lisää koulutusta. Work Insight -työkalusta saatat nähdä esimerkiksi sen, että talousosasto ei juurikaan käytä Hangoutsia. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että he käyttävät toista sovellusta tapaamisia pidettäessä tai he eivät vain ole varmoja miten Hangoutsia tulisi käyttää. Tämän avulla voit rakentaa ratkaisuja jotka helpottavat käyttöönottoa.


Uusi Work Insight -työkalu ei pelkästään anna hyvää kuvaa eri sovellusten käytöstä, vaan näyttää myös miten eri tiimit työskentelevät yhdessä. Googlen mukaan tämä auttaa johtoporrasta tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdolliset konfliktit eri tiimien välillä. Ohjausnäkymä voi näyttää esimerkiksi kuinka moni markkinointitiimistä työskentelee yhdessä myyntitiimin kanssa.

Täytyy kuitenkin huomauttaa, että pystyt keräämään johtopäätöksiä tiimeistä vain silloin kun ihmisiä on vähintään 10, ja vielä on epäselvää miten tunnistaa nämä tiimit. Vaihtoehtoja voi olla että tiimit jaetaan Google Group-ryhmiin, tai (suurimmalla todennäköisyydellä) työnimikkeen ja tiimin tiedon mukaan, mikä on lisätty jokaisen käyttäjän profiiliin. Tämän myötä sinun kannattaa tarkistaa että kyseiset tiedot ovat ajan tasalla ennen kuin aloitat Work Insightin hyödyntämisen.

G Suiten Work Insights on nyt betassa, joten heti kun bugit ollaan saatu korjattua sinun tulisi nähdä kuinka tätä tullaan puskemaan verkossa.

Aikaisemmin kirjoitimme Google Analytics -työkalun liittämisestä Happeoon, mikä auttaa seuraamaan Happeon käyttöä yrityksessä. Kun tähän kuvioon lisätään vielä Googlen Work Insight -työkalu, yritys pystyy saamaan kokonaisvaltaisen katsauksen siihen, miten yrityksen olennaisimmat työkalut on otettu käyttöön ja missä mahdollisesti tarvitaan vielä tukea.

Jos olet käyttänyt Google Work Insightin kaltaisia työkaluja tutkiaksesi siiloja, Happeo saattaa olla oikea ratkaisu sinulle. Se linkittää G Suiten työkalut yhteen digitaalisen työalustaan joka mahdollistaa yhteistyön, kommunikaation ja tehokkuuden. Saadaksesi lisää tietoa ota meihin yhteyttä ja mielellämme keskustelemme asiasta lisää.

Pinterest
Gapps logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gapps kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Google

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Gapps kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gapps - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gapps - Muita referenssejä

Gapps - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia