Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Google hakukonemainonta 2022 - pohjalla tekoäly, koneoppiminen ja data

BloggausHakukonemainonnan kuninkaalla Googlella on selvä visio koneoppimisen, tekoälyn ja automatiikan luomasta paremmasta tulevaisuudesta. Digitaalisen mainonnan työkalut kehittyvätkin jatkuvasti, ja meidän ammattilaisten on pysyttävä aallonharjalla valmiina yllättäviin muutoksiin. Jatkuvan muutoksen keskeltä haluamme siis jakaa, mitä Googlen hakukonemainonnassa on tapahtunut viime vuosina ja millaisia asioita tulee huomioida nyt viimeistään vuonna 2022.

Adwordsistä tuli Google Ads 

Viime vuosien aikana Adwordsistä on tullut Google Ads. Nimenmuutoksen takana on kenties uusi koneoppimiseen ja dataan sidottu brändi, joka lupailee tuloksia niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille. 

Koneoppiminen ja automatiikka ohjaavat tulevaisuuden hakukonemainontaa

Google käyttää siis yhä enemmän koneoppimista ja automatiikkaa isojen datamassojen käsittelyssä ja hyödyntämisessä. Tavoitteena on tietenkin manuaalisen työn helpottaminen ja vähentäminen sekä yhä parempien hakutuloksien tarjoaminen hakukoneen käyttäjille. Google Adsissä tämä näkyy muun muassa hintatarjousstrategioissa, mainoksissa sekä yleisöissä.

Hakukonemainonnan maailma ei ole vielä valmis


Vaikka kehitys on ollut nopeaa, koneoppimista hyödyntävien teknologioiden käyttöönottamisessa on vielä otettava huomioon, että se on rajoittunut faktoihin, jotka sille on annettu ja joita se pystyy käyttämään. Esimerkiksi Googlen suomenkielen taito on vielä hataralla pohjalla ja avainsanaehdotukset saattavat olla yllättävän epärelevantteja.


Lue lisää

Pinterest
Avidly Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Avidly kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ketterät menetelmät

Teknologia

Google

Omat tagit

Google Ads
Hakukonemainonta

Siirry yrityksen profiiliin Avidly kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avidly - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Avidly - Muita referenssejä

Avidly - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia