Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Golli-sovelluksen GCP-migraatio

ReferenssiGolli on kaupan keskusliikkeiden ja tavarantoimittajien välinen tilaus-toimitus järjestelmä, josta vastaa GS1 Finland Oy. Golli on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille tavarantoimittajille vaihtoehdoksi kahdenvälisille EDI-yhteyksille ja erillisille järjestelmäasennuksille. Järjestelmä otettiin tuotantokäyttöön vuonna 2016. Siihen tehtiin ensimmäisten vuosien aikana ylläpidollisia päivityksiä maltillisesti ja samalla järjestelmä kasvatti käyttäjämäärää. Vuonna 2021 Gollia käyttikin jo lähes 400 tavarantoimittajaa Suomessa ja ulkomailla. Samaan aikaan tarve kokonaisvaltaisemmalle nykyaikaistamiselle oli kasvanut. Tarkoituksena oli varmistaa Gollin turvallinen käyttö ja mahdollistaa sen kehittäminen myös tulevaisuudessa.

Ratkaisu

Elenium on ylläpitänyt Golli-sovellusta vuodesta 2019 lähtien. Alustan uudistustoimet käynnistettiin vuonna 2021 ja sen tavoitteena oli, että sovellus on tietoturvallinen, ylläpidettävä ja siihen on mahdollista kehittää uusia ominaisuuksia myös tulevaisuudessa.Projektissa päädyttiin uudistamaan sovelluksen ajoympäristö perinteisestä virtuaalikoneessa ajettavasta Java-sovelluksesta Kubernetes ratkaisuun ja uudistamalla AngularJs frontend Angular.io ratkaisulla. Näiden avulla IT-infran resurssit saatiin skaalautumaan kuormituksen perusteella joustavammin, tietoturva ja jatkokehitysmahdollisuudet paranivat.

Tulokset ja tulevaisuus

Projektiin valittu GCP-pilvi toi parannuksia ylläpitoon ja analytiikkaan. Sen avulla järjestelmän toimintaa pystyttiin ymmärtämään aiempaa paremmin ja häiriötilanteiden hälytyksiä saatiin sofistikoituneimmiksi. Sovelluspäivitykset pystytään nykyisin ajamaan tuotantoon ilman ylläpitokatkoa ja uuden asiakasarvon luominen on Angular alustan päällä mielekkäämpää elinkaari ja tietoturvasyistä. Jatkossa Golliin kehitetään uusia ominaisuuksia ja parannetaan käytettävyyttä, joilla palvellaan kasvavaa käyttäjäjoukkoa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elenium Oy logo

Tiedot

Tilaaja: GS1 Finland Oy
Ajankohta: 2021 - 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili Elenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Logistiikka
Myynti

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Google
Angular
Java

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Elenium - Muita referenssejä

Elenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia