Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Golli-järjestelmän ylläpito ja jatkokehitys

Referenssi
"GS1:lle on tärkeää Eleniumin tarjoama turvallinen ja varma järjestelmän ylläpito sekä palvelun häiriötön toiminta. Myös tulevaisuuden kehityshaasteiden kohtaaminen yhdessä Eleniumin kanssa kaupan ja tavarantoimittajien toivomalla tavalla on ollut turvallista. Yhteistyön laatuun sekä yhteistyön poikimiin tulevaisuuden suunnitelmiin olemme GS1:llä olleet erittäin tyytyväisiä."

Anu Lahdenperä, Key Account Manager, Golli

Elenium ylläpitää ja jatkokehittää Golli-järjestelmää GS1 Finland Oy:lle

Golli on erityisesti päivittäis- ja käyttötavaratavarakaupan tavarantoimittajille luotu palvelu, jolla saat hoidettua tilausten käsittelyn ja tavarantoimitusten hallinnan kokonaisuudessaan sähköisesti. Golli soveltuu yhtä lailla pienten kuin suurempienkin yritysten tilaus- ja toimitusprosessin tarpeisiin, ja Gollia käyttääkin jo lähes 400 tavarantoimittajaa.

Golli rakennettiin yhteistyössä kaupan keskusliikkeiden kanssa ja on ollut toiminnassa noin nelisen vuotta. Gollin avulla voi muodostaa sähköiset toimitussanomat ja lavamerkinnät sekä myös laskut asiakkaille automaattisesti, jolloin manuaalisen työn ja inhimillisten virheiden mahdollisuus vähenee. Gollin kautta tulevat toimitukset sisältävät standardien mukaiset SSCC-koodilla varustetun kolliosoitelapun ja rahtikirjan. Palvelun käyttö varmistaa tuotteiden tehokkaan jäljitettävyyden toimitusketjussa.

Elenium on ollut Gollia ylläpitävänä ja kehittävänä kumppanina vuodesta 2019 alkaen. Gollilla on markkinoilla vakiintunut asema ja Elenium auttaa GS1:stä kehittämään Gollista asiakkaitaan vielä paremmin palvelevaa kokonaisuutta. Golli on jo vakiinnuttanut paikkansa kaupan ja tavarantoimittajien välisessä tiedonsiirrossa ja on tärkeä työkalu pienille ja keskisuurille tavarantoimittajille päästä mukaan kaupan toimitusketjuihin. GS1 kokee tärkeäksi päästä Eleniumin kanssa jatkossakin kehittämään joustavasti uusia ominaisuuksia ja toteuttamaan ratkaisuja kaupan ja tavarantoimittajien tarpeisiin.

HALUATKO KUULLA TARKEMMIN GOLLIN KÄYTTÖTAPAUKSESTA? OTA YHTEYTTÄ!

Suosittelija:

GS1:lle on tärkeää Eleniumin tarjoama turvallinen ja varma järjestelmän ylläpito sekä palvelun häiriötön toiminta. Myös tulevaisuuden kehityshaasteiden kohtaaminen yhdessä Eleniumin kanssa kaupan ja tavarantoimittajien toivomalla tavalla on ollut turvallista. Yhteistyön laatuun sekä yhteistyön poikimiin tulevaisuuden suunnitelmiin olemme GS1:llä olleet erittäin tyytyväisiä.

Anu Lahdenperä, Key Account MAnager, Golli

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elenium Oy logo

Tiedot

Tilaaja: GS1 Finland Oy
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Elenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Siirry yrityksen profiiliin Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elenium - Muita referenssejä

Elenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia