Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gofore

Referenssi

Lähtökohdat

Sivusto oli jäänyt ajasta jälkeen eikä täyttänyt liiketoiminnallisia tarpeita, hallittavuus oli hankalaa ja ulkoasukin oli päässyt hieman kulahtamaan. Sivustouudistus käynnistettiin Goforella sisäisen markkinoinitiimin voimin, joka suunnitteli uuden sivuston sisältöjä sekä vastasi brändin jalkauttamisesta sivuston ulkoasuun.

Mitä tehtiin

Uudistus käynnistettiin aloitustyöpajalla jossa käytiin läpi jo tehdyt suunnitelmat sisällön ja visuaalisuuden osalta, sekä keskusteltiin Goforen eri toimintojen tarpeista sivustolla. Lisäksi teknisiä toiminnallisuuksia ja integraatiota tarkennettiin, erityisesti bisneskriittisten ja pörssilistattuun yritykseen kodistuvien vaatimusten osalta.

Sivuston ulkoasu suunniteltiin Goforella sisäisesti, tiiviissä yhteistyössä Duden suunnittelijan sekä kehittäjien kanssa. Avoimella kommunikaatiolla ja ajatustenvaihdolla suunnitteluvaiheessa varmistettiin projektin sujuva eteneminen koodausvaiheessa, sekä toteutettavien elementtien helppokäyttöisyys sisällöntuotannon näkökulmasta.

Monimuotosille sisällöille toteutettiin laaja lohkokirjasto jotka sisältävät pienempiä asetuksia ulkoasun ja asettelun monipuolistamiseksi. Osa lohkojen sisällöistä automatisoitiin kerättäväksi muista lähteistä, vähentäen manuaalista työtä ja helpottaen markkinointitiimin työtä.

Sivustolle toteutettiin integraatio Recruitee -järjestelmään, joka hakee avoimet työpaikat, luo hakemuslomakkeen osaksi sivustoa ja jonka kautta työnhakijat voivat lähettää hakemuksen siirtymättä ulkopuoliseen palveluun. Lisäksi taustalla on integraatiot Suomen Tietotoimiston julkiseen tiedoterajapintaan sekä autentikaatiota vaativaan pörssitiedoterajapintaan.

Duden tuki & turva

Gofore luottaa Duden ylläpitopalveluun, jossa vastaamme palvelinympäristöstä, WordPressin ja sen lisäosien päivityksistä, varmuuskopioista sekä yleisesti sivuston luotettavasta toiminnasta. Kehuttu käyttötukemme on jatkuvasti valmiina palvelemaan Goforea, jos sivuston kanssa sattuukin tulemaan haasteita tai sisältöjen päivittäjä on päässyt unohtamaan mistä tiettyä sisältöä muutetaan.

Yhteistyö sivuston kehittämisen saralla onkin jatkunut tiiviinä uudistuneen sivusto julkaisun jälkeenkin.

Lopputulos

Gofore sai sivuston joka ilmentää yrityksen nykyaikaisuutta, asiantuntijuutta, arvoja ja tuo mielenkiintoiset asiakastarinat sekä blogikirjoitukset keskiöön. Sisältöjen päivittäminen on muuttunut helpommaksi ja suoraviivaisemmaksi. Vastuuhenkilöt eivät joudu enää jännittämään ja stressaamaan, tulevatko tiedotteet näkyville oikealla hetkellä.

Suosittelija:

Viides verkkosivuprojekti johon olen osallistunut urani aikana, ja tämä oli niistä paras. Kiitokset siitä kuuluvat osaltanne teille, hyvää duunia! ???? Sujuvasti alusta loppuun vedetty projekti jonka vaiheista heijastui asiantuntemus ja laatu. Hallintapaneelin helppokäyttöisyys ja selkeys on lisääntynyt huomattavasti. Viestintä oli selkeää, asiallista ja teidät sai kiinni hyvin nopeasti tarvittaessa!

Arto Nieminen, digital marketing manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digitoimisto Dude Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Gofore Oyj
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Laitinen, juha@dude.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Digitoimisto Dude kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Digitoimisto Dude kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitoimisto Dude - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Digitoimisto Dude - Muita referenssejä

Digitoimisto Dude - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia