Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Globaali logistiikka-alan jätti ECU WORLDWIDE luottaa DiLX:in ratkaisuihin

BloggausECU Worldwide (ECU WW) on globaali markkinajohtaja NVOCC-alalla ja on erikoistunut LCL (Less Container Load) -palveluihin. ECU WW on tuottanut maailmanluokan LCL-innovaatioita ja sen palveluita voidaan käyttää vertailuarvoina koko alalla. Ecu Worldwiden pääkonttori sijaitsee Belgiassa ja sillä on yli 300 toimipistettä 160 maassa.

DiLX (jota suomessa edustaa Gateway Finland) on mukana tuottamassa ECU WW:lle palveluita ja välineitä digitaaliseen transformaatioon. DiLX ja ECU WW ovat yhdessä suunnitelleet transformaatiostrategian & etenemissuunnitelman, joka perustuu 4 vaiheeseen: lisäämiseen, laajentamiseen, innovaatioon ja disruptioon.

DiLX on toteuttanut ECU WW:lle innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja kuljetuspalveluiden varaamiseen, hintakyselyihin, dynaamiseen hinnoitteluun, alusten tietojen hallintaan sekä lähetysten seurantaan & jäljitykseen. Lisäksi osana transformaatioprosessia on luotu kokonaisvaltainen 360 asiakasinteraktioportaali.

Tämä työ on vaatinut vahvaa ymmärrystä ja osaamista logistisen ekosysteemin monimutkaisesta liiketoimintalogiikasta, prosesseista ja työnkuluista. DiLX:n osaaminen ja tekninen asiantuntemus ovat mahdollistaneet ECU WW:n digitaalisen transformaation tavoitteiden saavuttamisen: tehokkuuden parantumisen, yksittäisen näkymän alustan luomisen globaaleille yritystileille, toimintakustannuksien pienentymisen ja parantuneen asiakastyytyväisyyden.

 

DiLX työskentelee jatkuvasti mahdollistaakseen ECU WW:n vision olla globaali markkinajohtaja, joka luo uraauurtavia ratkaisuja koko logistiikkateollisuudelle.

 

Lisätietoja:

Mikael Fagerholm, Toimitusjohtaja, Gateway Digital Oy,

Prashant Shah, Myynti &Liiketoiminnan kehitys, Gateway Digital Oy

Pinterest
Gateway Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gateway Digital - Muita referenssejä

Gateway Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia