Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Glam House kasvaa nopeasti eLuotsin avustuksella

ReferenssiGlam House on Helsingin Kalasatamassa toimiva kauneushoitola, jonka tärkeimpiä palveluita ovat sokeroinnit, lash & brow lift, suihkurusketukset, ripsienpidennykset ja meikkaukset. Lisäksi Glam Housella on verkkokauppa, jossa myydään kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita ja vaatteita.

eLuotsi Finland on tehnyt keväästä 2022 lähtien Glam Houselle hakukonemainontaa ja hakukoneoptimointia.

Suosittelija:

Yrityksemme perustettiin vuonna 2021 korona-ajan yhtenä epävarmimmista hetkistä, mutta näimme tilaisuuden ja perustimme yrityksen olosuhteista huolimatta. Perustaessamme yritystä halusimme tuoda erikoisosaamistamme esiin eri palveluilla, joita olivat ripsienpidennykset, sokeroinnit, suihkurusketukset, lash- & brow liftit ja meikkaukset. Sittemmin palveluvalikoima on laajentunut rakennekynsiin ja muihin kynsipalveluihin. Glam House on kasvanut hurjaa vauhtia, sillä ensimmäisellä tilikaudella meillä oli liikevaihtoa n. 100 000 euroa ja tekijöitä 3, mutta tilikaudella 2022 meitä on 6 ja liikevaihtoa kertyy 370 000 euroa. Erikoisuutemme on loistava asiakaspalvelu, ammattitaitoiset huipputekijät ja ylellinen sekä moderni fiilis, joka välittyy olemuksestamme ja kaikesta tekemisestämme. Yksi syy kovaan kasvuun tänä vuonna on myös aloitettu yhteistyö eLuotsin kanssa. Olimme olleet eLuotsiin yhteydessä jo vuoden 2021 lopulla, jolloin mietimme yhteistyön aloittamista. Halusimme ulkoistaa hakukonemarkkinoinnin, sillä aika on rajallista ja meillä oli paljon muutakin tekemistä. eLuotsin Vesa ilmoitti, että viimeinen asiakaspaikka oli jo mennyt, joten emme sitten päässeet aloittamaan yhteistä projektia, vielä. Vuoden 2022 keväällä Vesa kuitenkin otti yhteyttä ja sanoi, että paikka olisi vapaana, joten otimme sen ja niin alkoi meidän yhteistyö. eLuotsi aloitti Google Ads-mainonnan optimoinnilla, joka on onnistunut erittäin hyvin. Samalla mainosbudjetilla tulee nyt kuusinkertainen määrä käyttäjiä ja sen lisäksi mainokset on nyt aiempaa tarkemmin kohdennettu ostaville asiakkaille. Ja tottakai positiivista on se, että nyt varauskirjat täyttyvät mukavaa tahtia sitä mukaa, kun uusia työntekijöitäkin tulee listoille. Tällä hetkellä keskitymme sisältöjen tekoon ja hakukonenäkyvyyden kehittämiseen. Yhteistyö on sujunut hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä eLuotsin toimintatapaan ja läpinäkyvyyteen heidän tekemisessään. Erityisesti olemme olleet kiitollisia kommunikoinnista ja runsaasta viestinnästä, jota eLuotsin suunnalta on tullut. Välillä jotkin asiat saattavat itseltä unohtua tai tekemättömät asiat hukkuvat muiden joukkoon, mutta eLuotsi osaa johtaa toimintaa kiitettävän hyvin, jotta tekemättömätkin asiat saadaan maaliin. Yrittäjä sitä yrittää säästää monista asioista ja päättää tehdä itse, mutta tässä tapauksessa suosittelen, että antaa homman osaaviin käsiin ja käyttää oman ajan johonkin, jota et pysty ulkoistamaan. Voimme ehdottomasti suositella eLuotsia hakukonemarkkinoinnin kumppanina ja toivottavasti moni muu pääsee tekemään yhteistyötä tämän yrityksen kanssa!

Dana Mononen

Pinterest
Referenssin infoboxi
eLuotsi Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Glam House kauneushoitola
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa Nippala

Lisätietoja

Yritysprofiili eLuotsi Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

hakukonemarkkinointi
Hakukonemainonta
hakukoneoptimointi
SEO

Siirry yrityksen profiiliin eLuotsi Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eLuotsi Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

eLuotsi Finland - Muita referenssejä

eLuotsi Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia