logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Giosg.com laajentaa UK:hon - pitkäaikainen sopimus kiinteistönvälitysjätti Connells groupin kanssa

Bloggaus


Giosg.com on vuonna 2011 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvattamaan verkossa tapahtuvaa myyntiä. Tammikuussa tehty Tukholman laajentuminen sai nyt jatkoa, kun Giosg.com julkaisi ensimmäisen merkittävän asiakkuuden UK:ssa kiinteistönvälitysjätti Connellsin kanssa. Connellsin asiakkuus siivitti Giosg.comin voittoihin myös neljässä pienemmässä asiakkuudessa. Ison-Britannian asiakkuuksia hoidetaan Lontoossa kolmen hengen tiimin voimin.

Syksystä 2015 lähtien Connells group, yksi Ison-Britannian suurimmista kiinteistönvälitysryhmistä, on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden varata ilmaisen oman asunnon arviointikäynnin helposti yrityksen verkkosivuilla, reaaliaikaista chattia käyttäen.

Connells group hyödyntää Giosg.comin tarjoamaa reaaliaikaista analytiikkapalvelua potentiaalisten asunnonvaihtajien tunnistamiseen sekä kontaktoimiseen proaktiivisen chatin avulla. Toimistoaikojen ulkopuolella Connells myös kerää merkittävän määrän kontaktipyyntöjä tarjoamalla vierailijoille mahdollisuuden jättää yhteystietonsa lomakkeella.

Asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja sekä arviointipyyntöjen että varsinaisten myyntitoimeksiantojen määrät ovat nousseet merkittävästi. Connells ja Giosg.com kertovatkin nyt solmineensa uuden, kaksivuotisen, sopimuksen.

”Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta sopimuksesta”, kertoo Ville Rissanen, Giosg.com Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja. ”Asiakkaiden digitaalisten kanavien kautta tapahtuvan myynnin kasvattaminen on tärkein tehtävämme. Connells group on meille tärkeä kumppani ja yhdessä me voimme muokata Euroopan suurimman kiinteistömarkkinan tulevaisuutta”, hän lisää.

Anthony Glasgow, Connells groupin Tietohallintopäällikkö, puolestaan kertoo: ”Etsimme jatkuvasti uusia tapoja viedä liiketoimintamme uudelle tasolle. Saamamme palaute on ollut erittäin positiivista, ja Giosg on asettanut standardit erittäin hyvälle kumppanuussuhteellle”.

Pinterest
giosg.com Oy

Lisätietoja

giosg.com Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

IT
Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry giosg.com Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

giosg.com - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

giosg.com - Muita referenssejä

giosg.com - Muita bloggauksia

Siirry giosg.com Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ite wiki julkaisi uudet SEO-työkalut ohjelmistoyritysten verkkosivujen hakukoneoptimointiin
Itseajava ERP hoitaa arvoa tuottamattomat työtehtävät ja mahdollistaa integraatiot
Kauppalehden Digitalisaatioliite haastaa siirtymään hypetermeistä mallintamiseen - lue Ite wikin Johannes Puron pääkirjoitus

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia