Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

GidiUp & Jalotofu

ReferenssiJalotofu on kotimainen, luonnollisen kasviproteiinin pioneeri. Yhteistyömme alkoi kesällä 2022 sisaryrityksemme Into-Digitalin toteuttaman verkkosivustouudistuksen yhteydessä. Yhteistyömme keskiössä on jatkuva ja joustava digimarkkinoinnin kuukausittainen tekeminen.

Tätä teemme:

  • Hakusanamainontaa, discovery-mainontaa, Facebook- ja Instagram-mainontaa
  • Jatkuvaa näkyvyyttä monipuolisilla kohdennusvaihtoehdoilla ja vaihtelevilla tavoitteilla
  • Markkinoinnin tehon mittausta ja optimointia

Vaihtuvat sisällöt pitävät kiinnostuksen korkealla

Jalotofun mainonnan keskiössä ovat herkulliset reseptisisällöt. Resepteille on valittu mainosmuodot, joissa Jalotofun toteuttamat, houkuttelevat kuvitukset pääsevät loistamaan. Sosiaalisen median karuselli- ja story-mainokset, yhdistettynä discovery- ja hakusanamainontaan Googlessa, takaavat vahvan muistijäljen.

Kiinnostusta ylläpidetään vaihtuvien sisältöjen avulla. Jalotofun klassikkoreseptien lisäksi mainonnassa hyödynnetään sesonkeja; kesällä valikoimasta löytyy grillattavaa ja kevyitä salaatteja, talvella herkutellaan jouluisilla mauilla. Reseptisisältöjä höystetään muilla vaihtuvilla sisällöillä, kuten uutuustuotteilla tai muilla ajankohtaisilla teemoilla. Tämä takaa, etteivät sisällöt kulu puhki ja yleisö pysyy kiinnostuneena.

Joustava yhteistyömalli takaa tulokset

Yhteistyömme Jalotofun kanssa on molemminpuolista pallottelua, jossa ideoita ja ajatuksia jaetaan sekä asiakkaan että meidän puoleltamme. Työnjako on kuitenkin selkeä: me keskitymme mainonnan ylläpitämiseen ja optimoimiseen, asiakas sisältöjen tuottamiseen. Mikäli esimerkiksi hakusanamainonnan kysynnästä herää uusia ideoita sisältöön, keskustelemme näistä yhdessä asiakkaan kanssa. Tärkeää yhteistyössä on, että kummallakin osapuolella on selkeä kuva mainonnan tilanteesta. Tätä vahvistavat kuukausittaiset, yhteiset raportointipalaverit.

Sisaryrityksemme Into-Digital vastaa verkkosivuston kehityksestä ja ylläpidosta. Yhteistyö meidän, sisaryrityksemme ja asiakkaan välillä takaa ketterän tiedonvälityksen ja tehokkaan toiminnan kehityksen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
GidiUp Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jalofoods
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Simo Räsänen

Lisätietoja

Yritysprofiili GidiUp kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Markkinointistrategia
SEM - hakukonemainonta
Sosiaalisen median markkinointi

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Facebook
Google Ads
Instagram

Omat tagit

Digimarkkinnointi

Siirry yrityksen profiiliin GidiUp kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

GidiUp - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

GidiUp - Muita referenssejä

GidiUp - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia