Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Geegon perheitä liikuttava sovellus todeksi Haltun avulla

ReferenssiSano heipat huonolle omatunnolle ja tylsälle, liikkumattomalle arjelle! Geego innostaa fiksumpiin ja kehittäviin valintoihin. Se tuo perheen yhteen hauskalla, pelillisellä tavalla – ja liikuttaa kuin huomaamatta!

Yhteistyö alkoi kun yrittäjä Heidi Leivo etsi toteutuskumppania omalle liikeidealleen. Ajatuksena oli luoda sovellus, joka liikuttaisi perheitä. Kannustava sovellus tarjoaisi käyttäjilleen maksuttomien sisältöjen lisäksi premium sisältöjä matalaa kuukausimaksua vastaan.

Liikkumisen ja perheen yhteisen ajan ei tarvitse kilpailla älylaitteiden kanssa – geegoilu yhdistää nämä kaikki! Geego sovellus tarjoaa helpon ja edullisen tavan pitää hauskaa yhdessä. Se innostaa koko perheen taaperosta isovanhempiin haastamaan itsensä ja toisensa kokeilemaan uusia asioita.

“Kun itse tekee työtä suurella sydämellä, on tärkeää, että kumppani jakaa saman arvomaailman. Sain kokonaisvalta apua ja osaamista, jonka avulla karkea idea jalostui elinvoimaiseksi sovellukseksi sovitussa aikataulussa ja budjetissa”, sanoo Heidi Leivo, toimitusjohtaja, Geego Kids Oy

Sovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupoista ja konsepti on laajentunut kattamaan myös erilaisia kaupunkihaasteita sekä liikuntakouluja. Geegon konsepti onkin erinomainen esimerkki ketterästi kehittyvästä tuotteesta sekä liiketoiminnasta. Käyttäjien sekä asiakkaiden tarpeisiin reagoidaan välittömästi.

Haltun avulla Geego Kids on voinut keskittyä liiketoiminsa alkuvaiheessa sovelluksen toteutukseen ja oman liiketoimintakonseptinsa testaamiseen ja kehittämiseen. Haltun tiimi palvelee joustavasti ja kuhunkin ohjelmistokehitystyön vaiheeseen osallistuu joustavasti ja tarpeen mukaan parhaat tekijät.

Lue lisää Geego Kids verkkosivuilta. Sovellus on ladattavissa Google Play kaupasta sekä App Storesta.

Suosittelija:

Kun itse tekee työtä suurella sydämellä, on tärkeää, että kumppani jakaa saman arvomaailman. Sain kokonaisvalta apua ja osaamista, jonka avulla karkea idea jalostui elinvoimaiseksi sovellukseksi sovitussa aikataulussa ja budjetissa

Heidi Leivo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Geego Kids Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

mobiilisovellus

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia