Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Gateway mukana luomassa UKKO Pro:n sähköisiä taloushallinnon palveluita

ReferenssiGateway Finland ja UKKO Pro aloittivat tuotekehitysyhteistyön vuonna 2016. Yhteisenä tavoitteena oli UKKO Pron sähköisen taloushallintajärjestelmän menestyksekäs lanseeraus. UKKO pro tarjoaa yrityksille ulkoistettuja kirjanpitopalveluita ja auttaa täten yrityksiä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Kehitetty tuote kerää kaikki taloushallinnon toiminnot yhden digitaalisen katon alle. Gateway on ollut mukana toimittamassa arkkitehtuuria, designiä ja kehityspalveluita yhdessä UKKO Pron oman tiimin kanssa. Tuote on nyt onnistuneesti lanseerattu ja sille on lyhyessä ajassa kertynyt yli 7 tuhatta käyttäjää.

“Me UKKO Pro:lla kehitämme kokonaisvaltaista taloushallinnan palvelua ja ensimmäinen tuotteemme on pilvipohjainen laskutusjärjestelmä, joka auttaa yrityksiä siirtymään sähköiseen kirjanpitoon. Kehitetty järjestelmä pitää sisällään haastavaa logiikkaa, edistyneitä prosesseja ja toiminnallisuuksia taatakseen ehdottoman luotettavan ja helppokäyttöisen palvelun asiakkaillemme. Gatewayn tuella olemme saavuttaneet tavoitteemme ja matkan varrella asettaneet uusia tavoitteita ja päämääriä. Olemme onnistuneesti julkaisseet ensimmäiset palvelumme ja saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Nyt olemme siirtymässä uuteen vaiheeseen kehitystyössä. Yhteistyö Gatewayn kanssa on toiminut hyvin ja olemme tyytyväisiä kumppaniimme.”

– Vili Lappalainen, COO UKKO Pro, https://www.ukkopro.fi/

”Gateway Finland on palvellut tuotekehityksessä n. 30:tä eri alojen asiakasta vuodesta 2008. Olemme toimineet sekä startuppien että vakiintuneessa asemassa olevien yhtiöiden kanssa ja kehittäneet tuotekehitykseen optimaaliset prosessit kuhunkin tilanteeseen. Yhdistämällä suomalaisen tiimimme ja Gaterwayn globaalit resurssit pystymme tarjoamaan kustannustehokkaasti eri alojen niche-osaamista sekä erittäin kustannustehokasta ohjelmistokehitystä. Olemme kiitollisia UKKO Pro:lle mahdollisuudesta tähän yhteistyöhön, johon molemmat osapuolet toivat mukaan omaa erityisosaamistaan. Olemme jatkossakin UKKO Pron tukena joustavasti varmistaaksemme menestyksen nyt ja tulevaisuudessa – Prashant Shah, Sales and Business Development Owner, Gateway Technolabs Finland Oy

Suosittelija:

Vili Lappalainen, COO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gateway Technolabs Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: UKKO Pro
Ajankohta: 2016 - 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Technolabs Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Technolabs Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Technolabs Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Gateway Technolabs Finland - Muita referenssejä

Gateway Technolabs Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia