Gateway mukana luomassa UKKO Pro:n sähköisiä taloushallinnon palveluita

Gateway Finland ja UKKO Pro aloittivat tuotekehitysyhteistyön vuonna 2016. Yhteisenä tavoitteena oli UKKO Pron sähköisen taloushallintajärjestelmän menestyksekäs lanseeraus. UKKO pro tarjoaa yrityksille ulkoistettuja kirjanpitopalveluita ja auttaa täten yrityksiä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Kehitetty tuote kerää kaikki taloushallinnon toiminnot yhden digitaalisen katon alle. Gateway on ollut mukana toimittamassa arkkitehtuuria, designiä ja kehityspalveluita yhdessä UKKO Pron oman tiimin kanssa. Tuote on nyt onnistuneesti lanseerattu ja sille on lyhyessä ajassa kertynyt yli 7 tuhatta käyttäjää.

“Me UKKO Pro:lla kehitämme kokonaisvaltaista taloushallinnan palvelua ja ensimmäinen tuotteemme on pilvipohjainen laskutusjärjestelmä, joka auttaa yrityksiä siirtymään sähköiseen kirjanpitoon. Kehitetty järjestelmä pitää sisällään haastavaa logiikkaa, edistyneitä prosesseja ja toiminnallisuuksia taatakseen ehdottoman luotettavan ja helppokäyttöisen palvelun asiakkaillemme. Gatewayn tuella olemme saavuttaneet tavoitteemme  ja matkan varrella asettaneet uusia tavoitteita ja päämääriä. Olemme onnistuneesti julkaisseet ensimmäiset palvelumme ja saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Nyt olemme siirtymässä uuteen vaiheeseen kehitystyössä. Yhteistyö Gatewayn kanssa on toiminut hyvin ja olemme tyytyväisiä kumppaniimme.”

– Vili Lappalainen, COO UKKO Pro, https://www.ukkopro.fi/

”Gateway Finland on palvellut tuotekehityksessä n. 30:tä eri alojen asiakasta vuodesta 2008. Olemme toimineet sekä startuppien että vakiintuneessa asemassa olevien yhtiöiden kanssa ja kehittäneet tuotekehitykseen optimaaliset prosessit kuhunkin tilanteeseen. Yhdistämällä suomalaisen tiimimme ja Gaterwayn globaalit resurssit pystymme tarjoamaan kustannustehokkaasti eri alojen niche-osaamista sekä erittäin kustannustehokasta ohjelmistokehitystä. Olemme kiitollisia UKKO Pro:lle mahdollisuudesta tähän yhteistyöhön, johon molemmat osapuolet toivat mukaan omaa erityisosaamistaan. Olemme jatkossakin UKKO Pron tukena joustavasti varmistaaksemme menestyksen nyt ja tulevaisuudessa – Prashant Shah, Sales and Business Development Owner, Gateway Technolabs Finland Oy

Suosittelija:

Vili Lappalainen, COO

Referenssi Gateway mukana luomassa UKKO Pro:n sähköisiä taloushallinnon palveluita
Tilaaja: UKKO Pro
Ajankohta:2016 - 2018
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
Pankki ja vakuutus
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet