Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gateway koodasi Aditron pilveen

BloggausAditro tarjoaa moderneja ohjelmistoratkaisuja HR-, palkka- ja taloushallinnon tarpeisiin. Gateway Digital on ollut mukana uudistamassa Aditron Wintime-taloushallintojärjestelmän selainpohjaiseksi pilvipalveluksi.

”Kun on kyse tuotteesta, jossa talouslukujen täytyy olla sentilleen oikein, on taustaprosessienkin toimittava virheettömästi”, toteaa Aditron projektipäällikkö Anu Varstala

Kaikki haasteet ovat ratkaistavissa

Aditron Wintime on tuhansien käyttäjien jokapäiväinen ja toiminnallisuudeltaan kriittinen työkalu. Alun perin Client/Server-pohjaisen taloushallintojärjestelmän muuttaminen selainpohjaiseksi ei ole ihan pikku juttu. Esimerkiksi samat työasemaympäristön käyttöliittymät eivät toimi selainmaailmassa, jossa oli ratkottavana myös uudenlaisia, esimerkiksi suorituskykyyn, liittyviä haasteita. Migraatioprojekteille tyypillisesti ei tässäkään ollut tarjolla geneerisiä ratkaisuja, vaan jokainen haaste piti ratkaista yksilöllisesti.

”Yhteistyö Gatewayn kanssa on toiminut hyvin ja se on kehittynyt matkan varrella. Keskusteleva yhteistyö on ollut avain hyvään lopputulokseen,” sanoo Anu Varstala.

Jatkuvaa kehittämistä

Wintime on alun perin kehitetty yksityisen sektorin tarpeisiin. ”Projektin edetessä päätimme jatkojalostaa järjestelmää yksityisen lisäksi myös kuntasektorin tarpeisiin, ja lähdimme tuomaan järjestelmään julkishallinnolle räätälöityjä ominaisuuksia. Tietomäärät, hierarkiat ja raportointitarpeet ovat kuntapuolella vaativampia kuin yksityissektorilla. Nyt Aditro Wintime soveltuu paitsi kuntien myös isompien yritysten taloushallintojärjestelmäksi,” kertoo projektipäällikkö Varstala.

Taloushallintojärjestelmän käyttöliittymän ”look and feel” on suunniteltu käyttäjien, testaajien sekä Gatewayn koodaajien yhteistyössä.

Substanssiosaaminen avainasemassa

Yhteistyö Aditron kanssa on hyvä esimerkki siitä pitkäjänteisyydestä, millä Gateway Digital asiakkaisiinsa sitoutuu. Asiakasta tuetaan projektin ylä- ja alamäissä, joita molempia on mahtunut neljä vuotta kestäneeseen Wintimen uudistusprojektiin. ”Tietynlainen rajapyykki on nyt ylitetty, kun uusi sovellus on tuotantokäytössä jo 20:lla organisaatiolla ja useita projekteja on työn alla. Matkan varrella olemme oppineet paljon ja käyttöönotot sujuvat jo rutiinilla. Gateway Digitalin yhteyshenkilö on aina puhelinsoiton päässä ja valmiina auttamaan mahdollisissa ongelmatilanteissa,” Aditron Varstala kiittelee.

Aditron ohjelmistokehitysprojektin kaksi ensimmäistä vaihetta ovat nyt valmistuneet mutta tuotekehitystä jatketaan parantamalla vanhoja ominaisuuksia ja kehittämällä uusia. Pitkäkestoinen asiakassuhde perustuu syvälliseen ymmärrykseen asiakkaan toimialasta.

”Olemme tehneet suuren ponnistuksen substanssiosaamisen jalkauttamisessa Gatewaylle. On arvokasta, että heidän avainhenkilönsä tuntevat meidät ja meidän tapamme. He osaavat peilata tarpeitamme jo tehtyyn koodiin ja näin kokonaisuudesta saadaan toimiva. Yhteistyömme jatkuu jatkuvan kehittämisen merkeissä”, kertoo Aditron Varstala.

”Yhteistyö ja kommunikointi Gatewayn kanssa on toiminut hyvin. Voin suositella kanssamme työskennelleitä Gateway DIgitalin päteviä ja kunnianhimoisia ammattilaisia ja heidän palveluitaan muillekin yrityksille”, summaa Visman Titti Mårtensson.

Gatewayn ja Visman Cumulus RoR -ohjelmiston kehittämisprojekti alkoi jo vuonna 2012 eli ennen kuin Visma osti ohjelmiston omistavan yhtiön, Aditro Public Sweden AB:n. Projektissa työpöytäsovellus muutettiin selainpohjaiseksi ja samalla ohjelmiston käyttöliittymä modernisoitiin. Taloushallinto-ohjelmiston toiminnot pysyivät samoina. Ohjelmistoprojektissa työskenteli yhteistyössä kaksi tiimiä, Visma ja Gateway Digital.

Pinterest
Gateway Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gateway Digital - Muita referenssejä

Gateway Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia