Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gasum energialaskuri

ReferenssiToteutimme kiinteistöjen energian käytön laskentaan ja erityisesti energiajärjestelmän optimointiin tarkoitetun sovelluksen yhteistyössä Gasumin kanssa.

Gasumin energiapuolen myyntihenkilöstö voi nyt näyttää teollisuusasiakkaille ja kiinteistönhallinnoijille ne hyödyt, joita energiajärjestelmän optimointi konkreettisesti tuo. Gasum voi tämän perusteella tarjota energiaratkaisun, joka on asiakkaalle järkevin.

Sovellukseen syötetään ensin kiinteistön energiankäyttöön liittyvät lähtötiedot. Pakollisten kenttien määrä on pyritty pitämään minimissä, jotta alkuun pääsee mahdollisimman helposti. Käyttäjällä on mahdollisuus syöttää valinnaisia tarkempia tietoja kohteesta ja nykyisestä energiankäytöstä, jolloin laskennan tulokset ovat tarkempia.

Lähtötietojen perusteella sovellus muodostaa “kiinteistönäkymän”, jossa energiajärjestelmä on visualisoitu ja tärkeimmät taloudelliset mittarit on havainnollistettu. Tästä interaktiivisesta näkymästä energiaratkaisuja voi vaihtaa lennosta, jolloin mittarit osoittavat minkälainen vaikutus muutoksilla tulee olemaan kiinteistön energiakustannuksiin.

Kun optimaalinen ratkaisu on määritelty, siirrytään yhteenvetonäkymään, jossa ratkaisu on eritelty selkeäksi raportiksi. Raporttia voi käyttää tarkemman teknisen suunnittelun pohjana ja se helpottaa tarjouksen tekoa. Myyjä voi suoraan lähettää pdf raportin asiakkaalle sovelluksesta.

TEKNINEN RATKAISU:
Responsiivinen web-sovellus joka toimii selaimessa, sekä asennettava hybridi sovellus iPadille.
Käyttöliittymätyökaluina Bootstrap ja AngularJS.
Taustajärjestelmän pohjana Django / Python.
iOS hybridisovelluksen container-osio toteuttiin natiivisti Xcodella.
Gasumilla oli lähtömateriaalina valtava Excel, jonka laskukaavoja hyödynsimme taustajärjestelmässä. Nyt laskukaavoja voi asiakas suoraan muokata admin-näkymästä.


Laskentasovelluksen ylläpito ja jatkokehitys jatkuvat.


Lisää tietoa projektista löytyy täältä.

Suosittelija:

"Tais olla aika ainutlaatuinen IT-projekti, jossa minä oon ollu mukana yli 20-vuotisen urani aikana. Ensimmäisen kerran suunnitelmat piti kutinsa, aikataulut piti kutinsa ja kustannukset piti kutinsa. Hämmästyttävän hyvin johdettu Codematen puolelta. Meillä oli hyvä vierailu Ouluun. Päästiin ohjausryhmänä tutustumaan heidän tekijöihinsä ja henkilöstöön siellä. Todettiin että se ilmapiiri oli tosi nuorekas. Siellä oli luova, sellainen rento, hyvä, TUOTTAVA meininki. Se antoi jo projektille hyvät eväät viedä sitä eteenpäin." https://www.youtube.com/watch?v=4WPJaLx3CeU

Jarko Alanko

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Gasum Energiapalvelut Oy
Ajankohta: 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Salmi

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Markkinointi
Viestintä
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Graafinen suunnittelu
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

iOS
Linux
Open source

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

django
python
hybridisovellus
hybridisovelluskehitys
responsiivinen
Frontend
Backend
Käyttöliittymäsuunnittelu
ux
myyntityökalu
sovelluskehitys
energia
excel

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia