Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gasgrid Finland Oy:lle viestinvälitysjärjestelmä kaasumarkkinoiden avautuessa

ReferenssiSuomen Kaasumarkkinat avautuivat ja Gasgrid Finland Oy aloitti toimintansa tammikuun 1. päivänä 2020. Gasgrid Finland otti tuolloin vastuulleen koko Suomen kaasunsiirtotoiminnan, niin kaasunsiirtoverkon ylläpidon kuin kaasunsiirto- ja järjestelmäpalveluiden tarjoamisen Suomessa.

Viestien varmistettu välitys Gasgrid Finlandin sekä kaasumarkkinoiden muiden toimijoiden välillä on kaasumarkkinoiden toiminnan kannalta erittäin keskeinen prosessi. Tämä auttaa Gasgrid Finlandia tarjoamaan turvallista, kustannustehokasta ja luotettavaa kaasujen siirtoa Suomessa esimerkiksi Imatran syöttöpisteen tai Balticconnectorin kautta.

”AgentIT:n kyvykkyys valvoa ja operoida liiketoimintakriittistä tiedonsiirtoa on yksi kaasumarkkinoiden kulmakivistä.”

Gasgrid Finland Oy:n asiakkuuksista ja palveluista vastaava Ville Rahkonen

Netum Groupiin kuuluvalla AgentIT Oy:llä oli tärkeä rooli tässä merkittävässä muutoksessa. Autoimme omalta osaltamme Gasgrid Finlandia kaasumarkkinoiden avaamisessa kehittämällä heidän tarpeitansa vastaavan viestinvälitysjärjestelmän ArcESB integraatio-ohjelmiston avulla.

AgentIT konsultoi ympäristön rakentamista, toteutti integraatiot, vei läpi käyttöönoton sekä vastasi alustan päivityksistä ja ohjelmistotoimittajayhteistyöstä. ArcESB:n lisäksi ratkaisussa hyödynnetään avoimen lähdekoodin Elastic Stack -ohjelmistoa aktiivivalvonnassa. Tyypillisesti toteutamme ratkaisuja usealla eri teknologialla. Hyödynnämme käytössä olevaa teknologiaa tai valitsemme tarpeiden mukaisen ratkaisun.

Vaatimuksia ja reunaehtoja työlle asettivat mm. Gasgrid Finlandin asiakasympäristö, toimintaan liittyvät prosessit sekä teknisten ratkaisut. Järjestelmä välittää Gasgrid Finlandin ja kaasumarkkinatoimijoiden keskinäiset, Edig@as-standardin mukaiset viestit perille turvallista AS4-protokollaa käyttäen.

AgentIT ja Gasgrid Finland myös valvovat yhdessä tätä järjestelmää ja jatkuvaa viestien kulkua Gasgrid Finlandin ja heidän asiakkaittensa välillä turvaten Suomen kaasunsiirtotoiminnan jatkuvuutta kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme ylpeitä, että voimme olla Gasgrid Finlandin mukana kehittämässä kaasumarkkinaa sekä edistämässä tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.

 AgentIT Finland Oy kuuluu Netum Groupiin. Case on aiemmin julkaistu sivuilla www.agentit.fi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Netum Group Oyj logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Netum Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Netum Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Netum Group - Muita referenssejä

Netum Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia