Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FX Airguns valitsi palkitun valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmän

ReferenssiRuotsalainen FX Airguns on kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi erottumalla tavallisista ilmakivääritehtaista. Heidän korkealaatuiset tuotteensa täyttävät kaikkien vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet. Samat korkeat vaatimukset täyttyvät ERP-järjestelmässä. FX Airguns:n tekninen johtaja (CTO) Johan Axelsson kertoo yhteisestä matkasta Monitorin kanssa ja siitä, kuinka he ovat onnistuneet viemään tuotantonsa seuraavalle tasolle.

>>> Lisää uutisia: Monitor G5 äänestettiin parhaaksi ERP-järjestelmäksi Ruotsissa <<<

Markkinajohtaja FX Airguns:n tuotevalikoima kattaa tavalliset ilmakiväärit ja tarkkuuskiväärit sekä urheiluammuntaan ja metsästykseen kehitetyt aseet. Tuotanto tapahtuu kokonaisuudessaan Mariestadissa, Ruotsissa - aina CNC-koneistuksesta anodisointiin ja kokoonpanoon. Valmistetut tuotteet toimitetaan pääosin Yhdysvaltoihin, mutta myös moneen muuhun maahaan harrastajien iloksi.

FX Airguns:lla on tarjolla viisi peruskiväärimallia, mutta maakohtaisten säädösten ja lakien takia variaatioita on peräti 6 000.

Vielä pari vuotta sitten FX Airguns käytti tavanomaista ERP-järjestelmää yrittääkseen hallita kasvavaa liiketoimintaansa. Yrityksen oli jatkuvasti lisättävä ulkopuolisia ratkaisuja silloiseen järjestelmäänsä. Siksi vanha ERP-järjestelmä muodostui ylitsepääsemättömäksi rasitteeksi. Vanhan ERP-järjestelmätoimittajan kykenemättömyys vastata tarpeisiin tehokkaasti johti uuden ERP-toimittajan etsimiseen. FX Airguns:lle oli tärkeää löytää oikea kumppani, joka vastaisi heidän koviin vaatimuksiinsa "Ja siinä Monitor tuli kuvioon", hän lisää.

"Menestykseemme ei ole oikotietä, mutta Monitor on parantanut kilpailukykyämme. Tämän myötä olemme paljon joustavampia ja pystymme toimittamaan tuotteet asiakkaillemme erittäin nopeasti", lisää Axelsson.

Yrityksen perusti Johanin isä Fredrik Axelssonin vuonna 1999. Hän oli innoissaan huomattuaan markkinaraon.

FX Airguns:n menestyksen takana ovat käsityöläiset ja insinöörit, jotka ovat hioneet taitonsa täydellisyyteen. Yrityksen korkealaatuiset tuotteet ovat ”käsintehty rakkaudella”. Nykyään FX Airguns on moderni ilmakivääritehdas, jonka tuotantoprosessit ovat pitkälle automatisoituja. Korkea automaatioaste on parantanut merkittävästi yrityksen kilpailukykyä.

"Alussa toimintamme oli erittäin pientä. Tarkoituksemme oli vain tarjota parempi tuote, sillä isäni mielestä markkinoilla ei ollut mitään tarpeeksi hyvää. Alussa valmistimme 10–20 asetta kuukaudessa – nykyään valmistamme yli 3 000 asetta kuukaudessa", hän lisää.

"Olemme onnistuneet tehostamaan koko tuotantoketjuamme vaihtaessamme vanhan ERP-järjestelmämme Monitoriin. Vaihdon myötä työntekijöidemme tuottavuus on kasvanut huomattavasti. Myös kyselyjen määrä on vähentynyt. Voimme suunnitella ja järjestää tuotantoa ennennäkemättömällä tavalla ja tehokas tuotannonohjaus on valtava etu", sanoo Axelsson.

FX Airguns:n menestys perustuu osittain ns. "Ei varastoa" -käytäntöön. Tämä tarkoittaa sitä, että he eivät valmista tuotteita varaston hyllyille pölyttymään. Heillä on täysi luottamus siihen, että Monitor ERP-järjestelmä varmistaa, että heillä on oikeat osat ja materiaalit käytettävissä tuotantoon, kun tilaus ohjautuu myynnistä.

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=lXa-BHsEe5s

PÄTEVÄTKÖ NÄMÄ 3 ASIAA YRITYKSESSÄSI?


Johto on ajan tasalla yrityksen tilanteesta


Johto saa helposti ja nopeasti reaaliaikaisen kuvan siitä, miten yrityksellä menee. Päätöksiä ei tarvitse tehdä eilisen tai puutteellisen tiedon valossa.

Tieto kulkee yrityksessä ja sidosryhmien kesken


Yrityksen kaikki osastot ovat tietoisia toisistaan, joten prosessit toimivat tehokkaasti ja työnjohdon rooli on kevyt. Virheitä ja hukkaa syntyy erittäin vähän ja varasto on hyvin hallinnassa.

Järjestelmien ylläpito on kevyttä


Järjestelmien integraatioista tai päivityksistä ei tarvitse kantaa huolta. Järjestelmäkokonaisuus toimii saumattomasti yhteen ja on aina ajan tasalla.

Jos parannettavaa vielä on, lue eteenpäin! Vastaus on toiminnanohjausjärjestelmä, jotka ratkaisee liiketoiminnan haasteita eikä luo niitä. VARAA MAKSUTON VERKKOESITTELY

Suosittelija:

"Olemme onnistuneet tehostamaan koko tuotantoketjuamme vaihtaessamme vanhan ERP-järjestelmämme Monitoriin. Vaihdon myötä työntekijöidemme tuottavuus on kasvanut huomattavasti. Myös kyselyjen määrä on vähentynyt. Voimme suunnitella ja järjestää tuotantoa ennennäkemättömällä tavalla ja tehokas tuotannonohjaus on valtava etu", sanoo Johan Axelsson FX Airguns:n tekninen johtaja (CTO)

Johan Axelsson, CTO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: FX Airguns
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Johan Axelsson, CTO

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
tuotannonohjaus Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia