Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Freetox-verkkokauppa

Referenssireetox on vuonna 2016 perustettu puhtaamman elämäntavan lifestyle-brändi. Gelo on vastannut Freetox.fi -sivuston teknisestä toteutuksesta. Verkkokauppa lanseerattiin loppukesästä 2018.

Freetox on lähtenyt todella kovaan vauhtiin. Lyhyessä ajassa on tapahtunut paljon: varaston sisäistäminen ts. toimintojen siirtäminen ulkoisesta varastosta omiin käsiin ja ensi syksynä on edessä tämän sinänsä reilun kokoisen varastotilan vaihtaminen isompaan verkkokaupan kasvaessa kiihkeästi.

Menestyksen perustana uskon olevan neljä asiaa: hyvin ammattimainen ote tekemiseen, yrittäjäpariskunnan erinomainen työnjako, ympärille kasattu kovien osaajien tiimi.

Tärkeinpänä kuitenkin ehdottomasti aito ja vilpitön halua auttaa ihmisiä. Susanna ja Jarno uskovat aidosti Freetox-aatteeseen ja haluavat tehdä hyvää. Tämä positiivinen asenne huokuu ulospäin ja näkyy myös käytännön tekemisessä mm. laajoina sisältöinä, jatkuvana neuvomisena esimerkiksi Facebookissa, sekä korkeatasoisena palveluna vaikkapa pakettien toimittamisessa.

Meille Geloon tämä on joskus näkynyt pikaisina avunpyyntöinä mitä kummallisimpiin aikoihin, mutta toki olemme tarvittaessa venyneet virallisen aikataulun ulkopuollakin.

Teknisesti Freetox.fi -verkkokaupan alustana on Woocommerce. Tämä on osoittaunut hyväksi valinnaksi, sillä Freetox ei ole vain tuotteiden katalogi, vaan erittäin monipuolisen ja rikkaan sisällön aarreaitta. Woocommerce on maailman suosituimman julkaisujärjestelmän, WordPressin, laajennus, joten ominaisuudet monipuolisen sisällön hallintaan ovat kunnossa. Järjestelmän helppokäyttöisyys myös ulkoasun tekemisessä on mahdollistanut asiakkaan omatoimisen sisällöntuotannon, siten että sivusto on visuaalisesti miellyttävä ja kaunis.

WordPress-Woocommerce on toiminut myös erittäin hyvin uusien liiketoiminnan vaatimusten täyttämisessä. Digitaalisen sisällön tuominen myyntiin onnistui vaivatta.

Keskeisin lisätoiminnallisuus on ollut koulutusominaisuuksien tuominen alustaan: Freetox.fi pitää sisällään paitsi verkkokaupan, niin myös täysiverin verkkokurssialustan.

”Takahuoneen” puolella järjestelmään on lisätty optimoidut keräilylistat, joiden ansiosta tilausten käsittely on sujuvaa. Seuraavat kehityskohteet liittyvät raportoinnin parantamiseen, jolloin kirjanpitoaineiston tuottamista saadaan automatisoitua.

Asiakkaiden rakastama Freetox on intohimolla tekemiseensä suhtautuvien ihmisten työn tulosta. Olemme suuresti kiitollisia saadessamme olla osa tätä huippuosaajien tiimiä.

Suosittelija:

Susanna Tanni

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gelo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Freetox
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tero Lahtinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Gelo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

PHP
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Gelo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gelo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Gelo - Muita referenssejä

Gelo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia