Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Freelance-konsultti vai vakituinen työntekijä?

BloggausTämän päivän liike-elämässä yhä usemmat suuret organisaatiot, sekä pienemmät yritykset hyödyntävät freelance-konsultteja IT-toiminnoissaan. Mistä tämä kaikki johtuu? Miksi kannattaa välillä harkita freelance-konsulttia vakituisen työntekijän sijaan?


Freelance-konsulttien palkkaaminen IT-alalla on hyvin tyypillistä ja monet tietotekniikan huippuosaajat tekevät mielellään töitä freelance-pohjalta. Me Right People Groupilla olemme huomanneet tämän mallin toimivan yhä uudelleen eri asiakkaille, ja uskomme, että tulevaisuudessa itsenäisesti toimivia konsultteja on yhä enemmän.

Freelance-konsulttien suosion syy on hyvinkin yksinkertainen: Freelance-konsulttina työskentely tarjoaa joustavuutta ja uusia haasteita, ja täten lisääntynyttä työtyytyväisyyttä. Samalla asiakas voi valita projektiinsa juuri sopivaa erikoisosaamista määräaikaisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Uskomme, että tulevaisuuden markkinajohtajat ovat niitä yrityksiä, joiden henkilöstö koostuu vakituisista työntekijöistä, sekä väliaikaisista freelance-asiantuntijoista. Vakituisten työntekijöiden hoitaessa pysyviä ja jatkuvia liiketoimintaprosesseja, freelance-konsultit ottavat vastuun tilapäisistä projekteista ja tehtävistä.

Freelance-konsultin palkkaamista kannattaa harkita, mikäli:

1. Tarve osaamiselle tilapäistä

Mikäli tehtävä, tai projekti on tilapäinen ja se vaatii erikoisosaamista, jota työntekijöiltäsi ei löydy, kannattaa harkita ulkopuolisen konsultin palkkaamista. Varta vasten tehtävään palkattu konsultti on usein nopeampi, sekä laadukkaampi vaihtoehto, sen sijaan, että vaadittavia taitoja kehitettäisiin yrityksen sisällä.

2. Tarve erityisosaamiselle

Monet IT-tehtävät ovat monimutkaisia, ja joiden hoitamiseen vaadittuja taitoja ei välttämättä löydy yrityksen sisältä. Vakituisen työntekijän palkkaaminen asiantuntijatehtäviin on usein kallista ja aikaa vievää. Freelance-konsultti voidaan sen sijaan sijoittaa projektiin nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

3. Joustavuus

Jossain on aina konsultti, jolla on vaaditut taidot projektisi oikeaoppiseen suorittamiseen. Freelance-konsultti voidaan palkata projektiisi nopealla aikataululla. Freelance-konsultti on motivoitunut työntekijä, joka tekee niitä projekteja, joihin itse on halunnut ryhtyä.

Me Right People Groupilla olemme erikoistuneet freelance-konsulttien välittämiseen erikokoisiin IT-projekteihin. Voit lukea lisää konsulttiemme valintaprosessista verkkosivuiltamme. Mikäli yrityksellänne on tiedossa projekti, johon etsitte väliaikaista osaamista, kertokaa meille projektistanne, niin etsimme teille juuri sopivan konsultin.

Pinterest
Right People Group logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Right People Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
IoT
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Telekommunikaatio

Teknologia

Azure
CAD
Open source
Oracle
Salesforce
SAP
Android
iOS
Windows Phone
Angular
Django
Laravel
Node.js
React
Ruby on Rails
C
C#
C++
Java
Javascript
PHP
Python
Scala
Django CMS
Drupal
Episerver
Joomla
Julkaisujärjestelmä CMS
Sharepoint
WordPress
Linux
Mac OS
Windows
Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

IT konsultointipalvelu
it freelancer
freelance

Siirry yrityksen profiiliin Right People Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Right People Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Right People Group - Muita referenssejä

Right People Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia