Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Fredman Group Oy

Referenssi"Primavista on mahdollistanut eri käyttäjäryhmille omien osa-alueittensa tietojen nopean ja vaivattoman analysoinnin aina yrityksen alimmille seurantatasoille saakka. Budjetointi, ennusteiden laadinta ja niiden päivittäminen on helpottunut huomattavasti, samoin kuin erilaisten tunnuslukujen seuranta", kertoo talousjohtaja Pirjo Kuvaja.

Fredman Group Oy tunnettiin aiemmin nimellä Eskimo Finland Oy. Fredman taistelee täydellisten keittiöiden ja parhaiden makujen puolesta. Toimimme yhdessä laajan ammattilaisverkoston kanssa tehdäksemme keittiöistä älykkäitä, laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia. Uudistamme ja uudistumme jatkuvasti ajan, teknologian ja keittiöiden kehittyessä. Uskomme, että ammattikeittiöt kautta maailman voivat hyötyä suomalaisesta teknologiaosaamisesta, josta yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus.

Fredman Group Oy:llä on kaksi tytäryhtiötä; Fredman Professional Kitchen Oy, joka on omavalvonnan digitalisoimisen, ammattikeittiöiden korkean hygieniatason turvaamisen ja ruokahävikin vähentämisen taituri, sekä Fredman Operations Oy, joka valmistaa elintarviketurvallisia ja korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita, kuten Eskimo Elmu tuorekelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita-kuituliinaa ja Comple-vuokia.

Paljon työtä ja avustajakuntaa vaatinut Excel sekä tarpeita huonosti vastannut myynnin raportointityökalu korvattiin Primavistalla niin raportoinnissa ja budjetoinnissa kuin ennen muuta jatkuvassa ennustamisessa ja tilanteen analysoinnissa. Samalla kyettiin monipuolistamaan tietosisältöä ja tarkastelunäkökulmia sekä täsmentämään tarkkuutta. Kun sekä asiakkaita että tuotteita on paljon, on Mittaristo-moduuli erinomainen työkalu nopeaan myynnin tilanneselvitykseen. Käyttö myös hajautet­tiin kullekin vastuuhenkilölle, mikä osaltaan vähensi talousosaston työkuormaa ja nopeutti tiedon saantia. Kokonaisuudesta vastaa talousjohtaja Pirjo Kuvaja.

Suosittelija:

Pirjo Kuvaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gordion-talousohjaus Oy

Tiedot

Tilaaja: Fredman Group Oy
Ajankohta: 2010 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Virpi Mäkilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Gordion-talousohjaus kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gordion-talousohjaus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gordion-talousohjaus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gordion-talousohjaus - Muita referenssejä

Gordion-talousohjaus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Top 150 katsotuimmat it-konsultti- ja ohjelmistoyritykset Ite wikissä vuonna 2019
Mimmit koodaa -ohjelma laajenee valtakunnalliseksi - naisia kaivataan kipeästi it- ja ohjelmistoalalle
Talouden ja hankinnan tila 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia