Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Framery

ReferenssiOnnellisuus lisää menestystä ja onnelliseksi tekee verkkopalvelu, jonka päivittäminen on mukavaa.


Tamperelainen Framery ei valmista vain äänieristettyjä työtiloja saati puhelinkoppeja, vaan haluaa mullistaa koko työpäivien onnellisuuden. Eikä vain Suomessa vaan myös esimerkiksi Piilaaksossa. Jotta he onnistuvat tehtävässään, Bob the Robot auttoi uudistamaan Frameryn brändin ja sisällöt mission mukaisiksi. Aucor saapui avuksi verkkopalvelu-uudistuksen tekniseen toteutukseen.

Työnjako Bob the Robotin kanssa oli selvä. Bob huolehti sivuston sisällöstä, käyttöliittymäsuunnittelusta, visuaalisuudesta ja pääasiallisesta front end -devauksesta. Yhteistyössä suunniteltiin muun muassa kuvien responsiivinen optimointi ja lazyloading. Aucor huolehti alustan teknisestä toimivuudesta ja keskittyi integraatioihin. Aucorin vastuulla oli myös tietorakenne, sisällönhallinta, nopeusoptimointi, tekninen SEO sekä käyttökoulutus ja edelleen ylläpito ja pienkehitys.

”Meille oli todella tärkeää, ettei tarvinnut stressata projektin backend-toteutuksesta, vaan saimme keskittyä fronttiin. Yhteistyö Aucorin kanssa oli poikkeuksellisen mukavaa ja huoletonta. Minulla oli täysi luotto siihen, että asiat hoituvat ajallaan ja lopputulos on sellaista kuin toivotaan”, kertoo Bob the Robotin Engagen Lead Designer Antti Korhonen.

Päivittäiset palaverit eli dailyt Bobin kanssa pitivät ripeässä projektiaikataulussa kaikki kartalla ja asiat saatiin etenemään vauhdilla. ”Kommunikaatio pelasi, kun kanavat olivat koko ajan auki. Aucorin toiminta oli oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä”, Korhonen toteaa tyytyväisenä.

Yritykselle, jolle työpäivän onnellisuus on ylin tavoite, verkkopalvelun päivittäminen ei voi olla tervanjuontia. ”Jo lyhyen käyttökoulutuksen aikana huomattiin, että sivustoa pystyy todella hyvin hallitsemaan ja päivittämään suoraan käyttöliittymästä. Oli todella positiivinen yllätys, että vain yksi toiminnallisuus vaatii Aucorilta koodin puukottamista – kaiken muun pystymme hoitamaan itse hallintapaneelista käsin”, toteaa Frameryn Software Engineering Lead Miro Nieminen.

Sisällönhallintaa ja uusien sisältöjen rakentamista varten Framerylle on räätälöity page builder -työkalu. Sivujen sisältö koostuu siis osioista, joita sivun päivittäjä voi valita halutun määrän per sivu ja muokata esimerkiksi vaihtamalla osion taustaväriä. Muun muassa kaikki Products-kohdan sivut on tehty juuri tällä työkalulla.

Sivustolle rakennettiin myös kaksi arkea helpottavaa integraatiota. Niistä kriittisempi oli yhteydenottolomakkeen tietojen yhdistyminen suoraan Frameryn tiketöintijärjestelmään. Toinen on rekryilmoitusten lataaminen ajastetusti suoraan ulkoisesta järjestelmästä ja sulauttaminen sivustolle muun sisällön joukkoon.

”Kaikesta Aucorin tekemisestä huomasi, että nämä on kyllä tehneet näitä juttuja aiemminkin. Oli todella siistiä huomata, kuinka helposti hallittava, näyttävä ja nopea sivustosta tuli”, summaa Frameryn Nieminen lopuksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Generaxion Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Framery
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Generaxion kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Generaxion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Generaxion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Generaxion - Muita referenssejä

Generaxion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia