Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fortum hyödyntää Siteimprovea monipuolisesti

ReferenssiEnergiayhtiö Fortumin brändillä on yhteensä 13 verkkosivustoa, joille tuottaa sisältöä pitkälti toista sataa sisällöntuottajaa. Siteimproven avulla kaikkien sivustojen laadunvarmistuksen keskitetty hallinta on huomattavasti aiempaa helpompaa. Yksi Siteimproven merkittävä etu on se, että sen avulla voidaan tehdä myös hakukoneoptimointia.

– Käytämme Siteimprovea sivustojemme laadun varmistamiseen – siihen, ettei siellä ole mitään kirjoitusvirheitä, rikkinäisiä linkkejä tai muuta vastaavaa. Sen avulla varmistamme myös, että sivustomme ovat saavutettavia kaikille käyttäjille, kertoo Fortumin Digital Communications Manager Sami Näyhö.

Kaikki sivustot yhden työkalun piiriin

Näyhö vastaa Fortumin sivustojen julkaisujärjestelmän jatkuvasta kehittämisestä eli niin sanotun DevOpsin vetämisestä. Sen lisäksi hän vastaa myös sisällöntuottajien tuesta ja koulutuksesta.

– Ennen Siteimproven käyttöönottoa Fortumin haasteena oli se, että tieto verkkosivujen laadusta ja mahdollisista ongelmista oli hajautettu useampaan eri järjestelmään. Siteimproven avulla kaikki sivustot saadaan yhden ja saman helppokäyttöisen työkalun alle, Näyhö kertoo.

– Siteimprovella pystytään tekemään myös hakukoneoptimointia ja seuraamaan sen tuloksia. Siteimprove siis tarjoaa analytiikkaa siitä, miten sivut performoivat. Sen lisäksi sieltä saadaan yksityiskohtaiset listat niistä asioista, mitä näillä eri osa-alueilla pitää kehittää ja parantaa. Analytiikan avulla asioita pystytään priorisoimaan ja päättämään, että missä järjestyksessä niitä kannattaa lähteä korjaamaan, Näyhö sanoo.

Siteimproven avulla parempi saavutettavuus

Siteimprovesta on ollut suuri apu Fortumin sivustojen saavutettavuuden kehittämisessä.

– Olemme kiinnittäneet siihen tänä vuonna erityistä huomiota, koska Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi tulee velvoittamaan myös meitä. Meidän verkkosivujemme ja verkkosisältöjemme on oltava sellaisia, että kuka tahansa voi käyttää niitä ja ymmärtää, mitä niissä sanotaan, Näyhö painottaa.

– Voin kyllä suositella Siteimprovea kaikille, joilla on isot verkkosivut ja paljon sisältöä. Siteimprove auttaa kokonaisuuden hallinnassa, Näyhö toteaa.

Suosittelija:

"Voin kyllä suositella Siteimprovea kaikille, joilla on isot verkkosivut ja paljon sisältöä. Siteimprove auttaa kokonaisuuden hallinnassa."

Sami Näyhö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Siteimprove Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fortum

Lisätietoja

Yritysprofiili Siteimprove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Laadunvarmistus
Ohjelmistorobotiikka
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siteimprove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Siteimprove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Siteimprove - Muita referenssejä

Siteimprove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia