Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ford tarjoaa luokkansa parhaan asiakaskokemuksen AR-etätuen avulla

Referenssi"Ford on aina johtanut innovaatioita asettamalla asiakkaat kaiken toiminnan keskiöön. Pysymme innovaatioiden eturintamassa ja pyrimme jatkuviin parannuksiin, jotka ylittävät asiakkaidemme tarpeet ja toiveet. Tämän seurauksena pystyimme ymmärtämään, mitä markkinat jo tarjosivat, sen huipputekniikkaan liittyvät suuntaukset ja olemaan edelläkävijä autoteollisuudessa toteuttamalla pilottihankkeen, jossa käytetään AR-teknologiaa etädiagnostiikkaan jälleenmyyjiemme tukemiseksi. Vertailuanalyysin aikana löysimme erinomaisen ratkaisun, joka perustui POINTR:n käyttöön. Se on mullistava teknologia, joka tuo suurta hyötyä asiakkaillemme ja lyhentää merkittävästi diagnoosiaikaa, kun ajoneuvoja korjataan jälleenmyyjillä. Se voi myös lisätä jälleenmyyjien tuottavuutta ja palvelukapasiteettia ja tarjota paremman kokemuksen asiakkaidemme matkan aikana. Tämä hanke on osa laajempaa strategiaa, ja se on täysin linjassa Fordin Etelä-Amerikan toimintojen edistämän digitaalisen muutoksen kanssa." - Elton Miraveti, Fordin Etelä-Amerikan huoltotekniikkatoimintojen johtaja.

POINTR-etäpalvelu auttaa Fordia tarjoamaan parasta palvelua asiakkailleen.

Ford käyttää lisätyn todellisuuden avulla toimivaa POINTR-etätukisovellusta. Huoltotapauksissa jälleenmyyjät voivat ottaa yhteyttä huoltokeskuksiin suoraan POINTRin kautta AR-lasien tai minkä tahansa älylaitteen avulla. Jälleenmyyjien teknikot voivat olla suoraan yhteydessä tarvittavaan asiantuntijaan ja tehdä reaaliaikaista yhteistyötä ongelmien ratkaisemiseksi välittömästi. Huoltokeskuksessa asiantuntijat näkevät ja kuulevat live-videon ja -äänen välityksellä, mikä on tilanne jälleenmyyjän päässä.

POINTR auttaa yrityksiä digitalisoimaan valittuja prosesseja ja hyötymään niistä välittömästi.

"Tehtävämme on tehdä rahaa asiakkaillemme. Välitön tuotto heti ensimmäisestä puhelusta lähtien takaa, että tämä työkalu täyttää juuri tämän tehtävän", lisää Fabiano Freitas, joka on erikoistunut teollisuuden digitaaliseen muutokseen yrityksessään Total Power, joka on POINTR:n emoyhtiön Delta Cygni Labsin menestyksekäs kanavakumppani. "Parannat välittömästi viestintäprosesseja, vastausaikaa ja vähennät matkakustannuksia."

   Välittömästi käyttökelpoinen;

   Suoraviivainen;

   Taattu toimivuus kaikissa tavanomaisissa älylaitteissa;

   Erittäin korkea toiminnallisuus.

"Ratkaisumme voidaan ottaa käyttöön erittäin nopeasti. POINTRin avulla yritykset voivat digitalisoida palveluliiketoimintansa ja hyötyä siitä välittömästi", Marko Kuula Delta Cygni Labsista korostaa. "POINTRin avulla ei tarvitse syventyä digitalisaatioon kokonaisuutena, jotta siitä voisi hyötyä."

"Päätavoitteemme on olla lähellä asiakkaitamme ja ymmärtää heidän tarpeitaan - ei vain teknisessä toteutuksessa vaan myös strategisena kumppanina kannattavaan innovointiin." Freitas sanoo hymyillen.

Teollinen etäyhteistyö vaatii muutakin kuin toimistoviestintätyökalun

POINTR kehitettiin alusta alkaen teollisuuskäyttöön, ja se näkyy jokaisessa ominaisuudessa. Se ei ole toimistoviestintätyökalu, joka on myöhemmin mukautettu teollisuuskäyttöön, kuten monet kilpailijat tekevät. POINTR tarjoaa erilaisen kokemuksen. Sellaisen, joka on suunniteltu teollisuuskäyttöön.

POINTR hallitsee Brasilian autoteollisuutta etäkenttähuollon ja etäyhteistyön tarjoajana, sillä sen asiakkaina ovat Ford, Mercedes Benz, Valmet, italialais-amerikkalainen autoteollisuuden jättiläinen CNH Industrial (CASE) ja muut auto- ja hyötyajoneuvovalmistajat, kuten Toyota, Volvo Cars, Audi, Troller, Volkswagen ja Stellantis.

POINTR on helppo ottaa käyttöön ja se toimii missä tahansa ympäristössä ja missä tahansa verkkoyhteydessä, 5G:stä satelliittiin. Maassa, joka on niin suuri, että se kattaa yksinään 47,3 prosenttia Etelä-Amerikan mantereen pinta-alasta, POINTR takaa sujuvan viestinnän maan kielellä portugali (sekä 12 muulla kielellä) ja auttaa asiantuntijoita jakamaan tietämystään välittömästi missä tahansa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Delta Cygni Labs Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ford Motor Company
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elton Miraveti

Lisätietoja

Yritysprofiili Delta Cygni Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Lisätty todellisuus ja VR
Tietoturva

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus

Omat tagit

Auto- ja korjaamoala
Autoteollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Delta Cygni Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Delta Cygni Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Delta Cygni Labs - Muita referenssejä

Delta Cygni Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia