Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipohjainen tietovarasto mahdollistaa monipuolisen analysoinnin

ReferenssiFootBalancen tarina alkaa vuodesta 2003, kun alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti Erkki Hakkala sai ajatuksen kehittää modernimman ja kustannustehokkaamman menetelmän potilaiden auttamiseen. FootBalancen tavoitteena on tarjota maailman jokaiselle 13 miljardille jalalle hyvinvointia ja liikkumista edistävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Kehitys- ja innovaatiotyö jatkuu edelleen.

FootBalance on kasvanut nopeasti, ja tätä nykyä yrityksen pohjallisia myydään jo 6 maanosassa, yli 50 maassa ja yli 1 500 liikkeessä.

Pilvipohjainen tietovarasto mahdollistaa myynnin ja mittaustulosten analysoinnin

Invenco (nyk. osa Innofactoria) rakensi FootBalancelle nopeasti ja ketterästi pilvipohjaisen tietovaraston, joka mahdollistaa myynnin ja mittaustulosten analysoinnin sekä raportoinnin aiempaa tehokkaammin ja nopeammin.

Uusi tietovarastoratkaisu yhdistää dataa useasta lähteestä ja automatisoi tietojen integroinnin kustannustehokkaasti. Teknologioina käytettiin Azure Blog Storagea, Data Factorya, SQL DB:tä ja ratkaisun monitorointia hälytyksin. Samalla rakennettiin tehokas Power BI -tietomalli, jonka päälle Footbalance voi rakentaa monipuolista analyysiä itsenäisesti. Jatkossa Invenco toimii vierihoitokonsultin roolissa FootBalancen tukena tarvittaessa.

Azure-pilveen perustuvan ratkaisun kustannuksia voi seurata ja ennakoida

Ratkaisun pohjana käytettiin Invencon kehittämää Raportointia palvelunaTM -konseptia. Raportointia palvelunaTM -konsepti pohjautuu Azure‑pilvipalveluun, jonne voidaan asiakkaan tarpeiden mukaan yhdistää myös ratkaisun ylläpito- ja pienkehityspalvelu. Asiakas saa tällöin itselleen sopivan palvelupaketin "yhden luukun" periaatteella ja pystyy lisäksi seuraamaan ja ennakoimaan pilvipalvelukustannuksia.

"Olen tyytyväinen, että saimme nopeasti rakennettua raportointikokonaisuuden, jota voimme itsenäisesti jatkokehittää", kuvailee analyytikko Janne Saarinen Footbalance Systems Oy:ltä.

**

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

Olen tyytyväinen, että saimme nopeasti rakennettua raportointikokonaisuuden, jota voimme itsenäisesti jatkokehittää.

Janne Saarinen, analyytikko, FootBalance Systems Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: FootBalance
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia