Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FootBalancelle Azure ‑pohjainen ‘Raportointia palveluna’ tietovarasto- ja raportointiratkaisu

Referenssi

Invencolla oli ilo ja kunnia rakentaa FootBalancelle nopeasti ja ketterästi pilvipohjainen tietovarasto mahdollistamaan myynnin ja mittaustulosten analysointi sekä raportointi aiempaa tehokkaammin ja nopeammin.

Tietovaraston tärkein anti oli yhdistää dataa useammasta lähteestä ja automatisoida tietojen integrointi kustannustehokkaasti. Teknologioina käytettiin Azure Blog Storagea, Data Factorya, SQL DB:tä ja ratkaisun monitorointia hälytyksin. Samalla rakennettiin tehokas Power BI ‑tietomalli, jonka päälle Footbalance pääsee rakentamaan monipuolista analyysiä itsenäisesti. Jatkossa Invenco toimii vierihoitokonsultin roolissa FootBalancen tukena tarvittaessa.

Ratkaisun pohjana käytettiin Invencon kehittämää Raportointia palvelunaTM ‑konseptia. Raportointia palvelunaTM ‑konsepti pohjautuu Azure‑pilvipalveluun, mihin voidaan asiakkaan tarpeiden pohjalta yhdistää myös ratkaisun ylläpito- ja pienkehityspalvelu. Asiakas saa tällöin itselleen sopivan palvelupaketin ”yhden luukun” periaatteella ja pystyy lisäksi ennakoimaan ja seuraamaan pilvipalvelukustannuksia.

”Olen tyytyväinen, että saimme nopeasti rakennettua raportointikokonaisuuden, jota voimme itsenäisesti jatkokehittää”, sanoo toteutetusta ratkaisusta FootBalance Systems Oy:n analyytikko Janne Saarinen.

FootBalancen tarina alkaa vuodesta 2003. Alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti Erkki Hakkala sai ajatuksen kehittää modernimman ja kustannustehokkaamman menetelmän potilaiden auttamiseen. Näin syntyi FootBalance. FootBalancen tavoitteenaan tarjota maailman jokaiselle 13 miljardille jalalle hyvinvointia ja liikkumista edistävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Kehitys- ja innovaatiotyö jatkuu edelleen. Footbalance on saavuttanut useita kansainvälisiä palkintoja kuten esimerkiksi 2006 InnoSuomi-palkinto, 2010 Vuoden tavarantoimittaja, 2010 YIC Champion, 2011 Red Herring Top 100 Global Winner ja 2016 Kauppalehden Kasvaja- & Menestyjä-sertifikaatit.

Suosittelija:

Olen tyytyväinen, että saimme nopeasti rakennettua raportointikokonaisuuden, jota voimme itsenäisesti jatkokehittää.

Janne Saarinen, analyytikko, FootBalance Systems Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: FootBalance
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia