Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Flextila mukana Tampereen Härmälänrannan yhteiskäyttötiloissa

ReferenssiSkanska rakentaa As. Oy Tampereen Härmälänrannan Pilottiin asukkaiden yhteiskäyttöön suunnitellun korttelipihan, jonka keskipihaa ymnpäröi asukkaiden yhteinen korttelitalo, johon kuuluvat erilliset saunat, kerhotila, pesutupa ja moneen käyttöön sopiva verstasrakennus. Yhteisiin tiloihin asukkaat pääsevät etukäteen tehtävällä varauksella. Varausten teko, maksu ja kulun hallinta tapahtuvat kaikki Flextilan palvelualustan avulla. Näin turhat rutiinit saadaan kätevästi pois isännöitsijöiden arjesta.

Skanskan projektipäällikkö Kristiina Helenius on jo muutamien kuukausien ajan kokeillut Flextilan järjestelmää Härmälänrannan vanhassa Verstaassa, joka on ollut asukasyhdistyksen käytössä tapahtumatilana. Flextila integroi varauksiin Tolotech Oy:n monipuolisen älylukituksen, jolloin varaajien ei ole tarvinnut juosta avainten perässä. Tolotechin kehitysjohtaja Petteri Tolonen kertoo, että käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä varauskohtaiseen koodiin ja varausten helppouteen.

Myönteisten kokemusten jälkeen oli luontevaa, että Skanska Kodit valitsi myös uusimpiin kohteisiinsa saman yhdistelmän. Uudiskohteita suunniteltaessa on voitu alusta alkaen ottaa huomioon netissä toimivien palvelujen monet mahdollisuudet. Näin jo asuntojen markkinoinnissa voidaan hyödyntää monipuolisten yhteiskäyttötilojen tuomaa lisäarvoa.

Aurinkoisena helluntaipäivänä Skanska Kodit järjesti maukkailla grilliherkuilla sävytetyn tutustumistilaisuuden valmistumassa oleviin taloihin. Tilaisuuden aikan kuulimme kävijöiltä kokemuksia vanhanaikaisista ruutuvihko-avain-maksulappu-järjestelmistä, joita edelleen monissa taloyhtiöissä käytetään! Eipä ihme, että helppokäyttöisemmät mallit saavat nopeasti kasvavaa kannatusta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Joustotoimisto Oy/Flextila logo

Tiedot

Tilaaja: Skanska

Lisätietoja

Yritysprofiili Joustotoimisto Oy/Flextila kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

jakamistalous
isännointi
älylukitus

Siirry yrityksen profiiliin Joustotoimisto Oy/Flextila kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Joustotoimisto Oy/Flextila - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Joustotoimisto Oy/Flextila - Muita referenssejä

Joustotoimisto Oy/Flextila - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia