logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Flexim siirtyi kustannustehokkaampaan ja vikasietoisempaan pilvipalveluun

ReferenssiFlexim Security on Suomessa turvallisuusalan suunnannäyttäjä. Se toimittaa asiakkailleen kulunvalvontaa, turvallisuusjärjestelmiä sekä muita sähköisiä palveluita. Fleximin toimittamia järjestelmiä on asennettu Suomeen noin 4500, henkilöstöä on 250 ja yrityksen liikevaihto asettuu noin 34 miljoonaan euroon. Suomen 10 suurimmasta yrityksestä seitsemän käyttää Fleximin järjestelmiä tavalla tai toisella.

Fleximin ja DataCenter Finlandin yhteistyö, asiakkuus ja käytössä olevat palvelut ovat kehittyneet vuosien mittaan tarpeiden muuttuessa. Aiemmin Flexim vuokrasi pilvikapasiteettia, mutta vuonna 2015 it-ympäristöä kehitettiin edelleen siirtymällä yksinomaan Fleximille dedikoidun pilvikapasiteetin käyttöön. Etuna dedikoidussa eli privaattipilvipalvelussa on muun muassa, ettei jokaista asiakasta varten tarvitse tehdä erilaisia toteutuksia.

Koska Flexim on ohjelmistotalo, on sille ja sen loppuasiakkaille ensisijaisen tärkeää saada hyvää asiakaspalvelua ja –tukea it-ympäristölle. Palveluiden ostaminen on viime vuosina muuttunut projektitoimituksesta jatkuvan kehittämisen malliksi, jossa asiakastuen merkitys ja avoin keskustelusuhde palveluntarjoajaan korostuvat.

”Siirryimme kustannustehokkaampaan ja vikasietoisempaan ympäristöön, jossa on optio myös konesalikahdennukseen. Omille asiakkaillemme se näkyy entistä korkeampana palvelujen käytettävyytenä. Meille tehty kehitystyö tarjoaa nopeampaa reagointikykyä muutostarpeisiin sekä mahdollisuuden lisätä ja poistaa resursseja tarpeen mukaan. Lisäksi läpinäkyvyys it-kokonaisuuteemme on parantunut selvästi,” kertoo Fleximin palvelupäällikkö Sami Johansson.Loppuasiakkaiden digitalisaation lisääntyminen muuttaa palvelujen tarjoamista

Kiinteistöjen teknologiset ratkaisut edellyttivät aiemmin omia fyysisiä, paikallisia palvelimia kiinteistön tiloihin. Digitalisaation lisääntyminen ja kiinteistöjen teknologian kehittyminen ovat muuttaneet niin kiinteistöjen tapaa ostaa, kuin Fleximinkin tapaan tarjota palveluita. Dedikoidun pilvipalvelun ansiosta toimitukset asiakkaille ovat nopeutuneet ja töiden aikatauluttaminen on helpottunut. Pilvipalveluiden myötä on päästy eroon myös laiteinvestoinneista ja hajallaan olevien laitteiden korjaus- ja ylläpitotöistä.

Tiedon sijainnilla ja palveluntarjoajan suomalaisuudella on Fleximille merkitystä kahdesta syystä. Fleximin järjestelmissä on usein henkilötietoja, jonka säilyttämiselle Suomen ja EU:n lainsäädäntö asettaa vaateita. Toisaalta myös asiakkaat vaativat, että datan tulee sijaita Suomessa. He pitävät sitä positiivisena asiana ja asiaa ei tarvitse selventää tämän enempää.

”Yhteistyö DataCenter Finlandin kanssa on ollut hedelmällistä ja meillä on yhteinen halu jatkaa palveluiden kehittämistä. Kun puhutaan it-järjestelmistä meidän kaltaisella tasolla, täytyy toiminnan olla luottamuksellista ja asiantuntijoiden tietotaidon teknisestä toteutuksesta hyvin syvällisellä tasolla,” jatkaa Johansson yhteistyön sujuvuudesta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
DataCenter Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Flexim Security Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sami Johansson, palvelupäällikkö

Lisätietoja

DataCenter Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

konesalipalvelut
Digitalisaatio

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry DataCenter Finland Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DataCenter Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

DataCenter Finland - Muita referenssejä

DataCenter Finland - Muita bloggauksia

Siirry DataCenter Finland Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi
Digibarometri 2019: Suomi sijoittui jälleen vertailun kolmanneksi
Kaupunkiappis välittää tietoa palveluista ja edistää smart city-ajattelua

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia