Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fivaldi ja Payroll ovat STH-Taloushallinto O. Piispasen luottotyökalut taloushallintoon ja palkanlaskentaan

ReferenssiSTH-Taloushallinto O. Piispanen palvelee eri toimialojen asiakkaita sähköisen taloushallinnon ja kirjanpidon tarpeissa. Yritys on aloittanut vuonna 2009, ja Fivaldi on ollut sen käytössä heti alusta alkaen.

– Asiakkainamme on kolmisenkymmentä säätiötä, toiminimeä sekä osake- ja kommandiittiyhtiötä, joiden kaikkien kirjanpito hoituu Fivaldilla, yhtiömuodosta tai toimialasta riippumatta, kuvaa yrittäjä Oili Piispanen.

– Fivaldi valikoitui käyttöön erään isännöintiyritysasiakkaani vuoksi: etsimme sähköistä palvelua, joka sopisi hyvin yhteiskäyttöön isännöintiyrityksen ja tilitoimiston välillä.

Uudistunut Fivaldi on tehnyt työstä sujuvampaa

Kahdeksan Fivaldi-vuoden jälkeen STH-Taloushallinnossa haluttiin kokeilla toista järjestelmää. Ruoho ei aidan takana lopulta ollutkaan vihreämpää.

– En ollut käyttänyt muita ohjelmia ennen Fivaldia, joten ajattelin ohjelmiston vaihdon nopeuttavan ja tehostavan töitäni. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Vaihtaminen ei tuonut niitä hyötyjä, mitä olin ajatellut, joten vuoden 2021 alussa palasin Fivaldiin, Oili kertoo.

– Sain vaihdossa kokemusta eri ohjelmistoista, ja olen nyt tosi tyytyväinen Fivaldiin. Saan työt tehtyä sillä aiempaa nopeammin ja helpommin. Asiakkaat ottivat Fivaldin myös mielellään käyttöönsä, ja yhteiskäyttö heidän kanssaan sujuu hienosti.

Payroll ja Fivaldi: toimiva kombo taloushallinnon ja palkanlaskennan yhdistämiseen

– Uuden taloushallinto-ohjelmistoni käyttöönotossa selvisi, että sen palkanlaskentaohjelma ei sopinut tarpeisiini. Kokeilin Payrollia ja totesin, että se on yksinkertainen ja toimiva ohjelmisto palkkojen laskentaan. Otin Payrollin käyttöön vuonna 2019.

Kun yritys palasi Fivaldin käyttäjäksi, on Payrollin nopeus ja näppäryys vain kasvanut.

– Payroll sopii Fivaldin kanssa käytettäväksi erinomaisen hyvin. Nyt olemme keskittyneet yhdistämään näitä kahta ohjelmaa entistä tehokkaammin, jotta saamme tiedot liikkumaan Payrollin ja Fivaldin välillä yhä nopeammin.

Ohjelmistojen onnistunut yhdistäminen onkin jo nopeuttanut palkanlaskentaa ja siihen liittyviä prosesseja huomattavasti.

– Lasken palkkoja kolme kertaa kuukaudessa. Aiemmin se on vaatinut paljon käsityötä, mutta tänä vuonna ohjelmistojen integrointi on helpottanut työtä huomattavasti. Lähetän maksut pankkiyhteydellä ja palkanmaksu menee suoraan kirjanpitoon. Tiedot siirtyvät automaattisesti.

– Käsityö on jäänyt pois ja pystyn tarkistamaan kaiken helposti. Ja tietysti virheiden riski on vähentynyt automaation myötä.

– Visman ohjelmistot pelaavat hyvin yhteen. Tällä hetkellä käytössäni on Fivaldin ja Payrollin lisäksi kiinteistönhallintaohjelma Tampuuri.

Helppo ohjelmisto tukee asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäyttöä

Nyt Oili Piispasella on käytössään ohjelmisto, joka nopeuttaa arjen töitä ja vähentää manuaalista tekemistä monessa työvaiheessa.

– Kun alkutoimet on tehty huolella, on Fivaldi yksinkertainen käyttää. Laskujen kierrätys ja myynninhallinta toimivat helposti, ja kirjanpidossa täytyy tehdä vain viimeiset täsmäytykset. Se on jouhevaa: tiedot kulkevat helposti ja asiat voi hoitaa muutamalla klikkauksella.

Helppokäyttöinen ohjelmisto on auttanut myös asiakkaita digitalisoimaan taloushallintoaan.

– Fivaldiin voi tuoda mukaan myös asiakkaita, joilla ei ole aiempaa kokemusta sähköisestä taloushallinnosta. Toki alkuasetusten tekeminen vaatii työtä, mutta sen jälkeen yhteiskäyttö toimii hienosti, Oili kertoo.

– Eräs asiakkaani totesi itsekin, että verkkolaskujen myötä hänen ei tarvitse enää availla kirjekuoria tai tarkistella paperilaskuja. Kaikki tiedot ovat Fivaldissa tallessa, joten hän pystyy sieltä hakemaan ja tarkistamaan vaikkapa laskuihin liittyviä yksityiskohtia. Työnjako on helppoa, ja esimerkiksi myynninhallinnassa asiakas pystyy lisäämään uusia asiakkaita ohjelmaan itse.

– Fivaldissa toimii myös tuki. Olen saanut apua aina sitä tarvitessani, sekä puhelimessa että etäyhteyden avulla. Ja jos sovellustuesta ei ole heti osattu vastata, olen saanut sitten apua konsultilta, Oili Piispanen päättää.

Haluatko yhdistää sähköisen taloushallinto-ohjelmiston ja palkanlaskentaohjelman?

Tutustu Visma Payrolliin ja aloita maksuton kokeilu »

Tutustu Visma Fivaldiin »

Suosittelija:

"Lasken palkkoja kolme kertaa kuukaudessa. Aiemmin se on vaatinut paljon käsityötä, mutta tänä vuonna ohjelmistojen integrointi on helpottanut työtä huomattavasti. Lähetän maksut pankkiyhteydellä ja palkanmaksu menee suoraan kirjanpitoon. Tiedot siirtyvät automaattisesti. Käsityö on jäänyt pois ja pystyn tarkistamaan kaiken helposti. Ja tietysti virheiden riski on vähentynyt automaation myötä", Piispanen kertoo.

Oili Piispanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: STH-Taloushallinto O. Piispanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

palkanlaskentajärjestelmä
Sähköinen taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Muita referenssejä

Visma Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia