Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fitpolestore verkkokauppa

Referenssi

Asiakas

Fitpolestore-verkkokauppaa pyörittää liikuntavälineisiin ja -konsepteihin erikoistunut Ahlsport Oy. Kuluttaja-asiakkaiden palvelemisen lisäksi yritys tarjoaa tuotteitaan erilaisina b2b-ratkaisuina.

Fitpolestore-verkkokaupan tuotevalikoima koostuu pääasiassa Fitpole-brändin mukaisista tanssitangoista ja niiden varaosista. Fitpole-tuotteiden suunnittelu, valmistus ja kookoonpano hoidetaan kokonaan Suomessa. Tuotteiden suunnittelussa painotetaan erityisesti käytettävyyttä, designia ja kestävää kehitystä.

Ahlsport Oy tekee jatkuvasti yhteistyötä tankotanssin ammattilaisten kanssa ja kouluttaa FIPO-koulutusohjelman kautta tankotanssin ohjaajia. FIPO-koulutuksen suorittaneet sertifioidut ohjaajat toimivat Fitpole-tanssitankojen kanssa ja opastavat asiakkaat alkuun vauhdikkaan lajin parissa.

Tavoitteet

Projektin tavoitteena oli rakentaa uusi Shopify-verkkokauppa Fitpolestore-brändille. Ahlsport oli aiemmin käyttänyt jo vanhentunutta Magento 1 verkkokauppa-alustaa, joka oli nyt vaihdettava nykyaikaiseen verkkokauppa-alustaan.

Projekti

Asiakkaalla on kokemusta verkkokaupoista jo pidemmältä ajalta, joten toiveena oli tehdä mahdollisimman paljon itse. Sovimme, että autamme pääasiassa konsultoiden ja neuvoen. Projektin aikana päädyttiin siihen, että apuamme tarvitaan myös mm. teemoituksessa, vahvistusviesteissä ja kieliversioiden käyttöönotossa. Verkkokauppa rakennettiin näin yhteistyössä valmiiksi ja julkaistiin.

Tulokset

Projektin lopputuloksena lanseerattiin moderni, monikielinen ja responsiivinen Shopify-verkkokauppa Fitpolestore-brändille. Uusi verkkokauppa vastaa asiakkaan toiveita ja on testattu toimivaksi erilaisilla päätelaitteilla.

Jatkamme hyvin alkanutta yhteistyötä ja autamme jatkokehittämään verkkokauppaa tarpeen mukaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Ahlsport Oy
Ajankohta: 2022 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Shopify

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia