Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fisuverkko.fi kaupunginosaportaali

ReferenssiFisuverkko.fi on Helsingin uuden urbaanin kaupunginosan Kalasataman oma verkkopalvelu, josta löytyy kaikki tieto Kalasatamasta ja sen lähiympäristostä. W3 Group toteutti monipuolisen verkkopalvelun osana Fiksu Kalasatama -hanketta.

Palvelun tilaajana ja tuottajana on Kalasataman Palvelu Oy, joka rakentaa, hallinnoi ja huoltaa Kalasataman alueen asukkaiden autopaikkoja, yhteistiloja ja yhteispihoja.

Asuinalueportaali

Fisuverkko on palvelu, joka on tarkoitettu kaikille Kalasatamassa asuville, opiskeleville, työssäkäyville, vieraileville tai alueesta muuten vain kiinnostuneille ihmisille. Palvelun tarkoituksena on helpottaa etenkin asukkaiden päivittäistä asiointia ja edistää alueen toimijoiden välistä vuorovaikutusta. Samoin tavoitteena on auttaa ja lisätä Kalasataman alueen palveluyritysten määrää ja yhteistoimintaa asukkaiden sekä muiden toimijoiden kesken.

Fisuverkossa kaikki käyttäjät voivat pysyä ajan tasalla Kalasataman rakennustilanteesta ja tapahtumista, julkaista omia tiedotteita, tutustua taloyhtiöihin, tehdä vikailmoituksia kaupungille ja seurata alueella käytävää keskustelua. Kirjautuneet käyttäjät voivat myös osallistua keskusteluun, tehdä omia ilmoituksia tavaratorille sekä lisätä kuvia kuvagalleriaan.


Fisuverkossa voi etsiä mm. alueen palveluita Google-karttaan integroidulla hakukoneella.

Alueen asukkaille on käytössä monia muita palveluita, jotka saa käyttöönsä kirjautumalla asukkaaksi. Fisuverkon kautta voi muun muassa tehdä sauna- ja kerhotilavarauksia, käydä keskustelua oman taloyhtiön sisällä ja lähettää kohdistetusti vikailmoituksia taloyhtiön hoitoon ja kunnossapitoon liittyville tahoille.

Yhteisöllisyyden kasvaminen ja siihen kannustaminen lisäävät turvallisuuden tunnetta, kun naapurit tuntevat toisensa paremmin. Unohtaa ei sovi myöskään taloudellisia näkökohtia, sillä taloyhtiön ja asuinalueen hyvin hoidettu ja dokumentoitu viestintä lisää asuinalueen vetovoimaa ja sitä kautta asuntojen arvoa.

Teknologiat palvelun takana: Symfony 2 ja MariaDB

Fisuverkko tulee elinkaarensa aikana liittymään – avoimen aatan hengessä – lukemattomiin muihin palveluihin. Tästä syystä sen alle ei otettu mitään varsinaista julkaisujärjestelmää, jotka saattavat vaikeuttaa integraatioita, vaan toteutus tehtiin pääasiassa Symfony2-kehystä ja eri front-end -kirjastoja käyttäen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs logo

Tiedot

Tilaaja: Kalasataman Palvelu Oy
Ajankohta: 2013 - 2014

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Viestintä
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Julkishallinto
Kiinteistöala

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Johtamistyö
Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia