Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle

ReferenssiFISEn henkilöpätevyyspalvelu on koko kiinteistö- ja rakentamisalan yhteinen järjestelmä, jonka laaja asiantuntijaverkosto varmistaa pätevyyksien luotettavuuden ja hyödynnettävyyden. Pätevyysjärjestelmä tukee koko alan ammattitaidon ylläpitoa, ja on tärkeä osa jatkuvan oppimisen ja kehittämisen kulttuuria.

Kiinteistö- ja rakennusalan pätevyydet ovat voimassa seitsemän vuotta ja pätevyys pitää hakea aina uudelleen. FISEn pätevyyspalvelussa käyttäjä voi täyttää omat henkilökohtaiset ja ammatilliset tietonsa ansioluettelotyyliin ja lähettää FISEN pätevyyslautakunnalle arvioitavaksi. Pätevyyspalvelun muodostavat FISE, pätevyyslautakunnat ja sihteerijärjestöt. Sihteerijärjestöt ylläpitävät FISEn hallituksen nimittämiä pätevyyslautakuntia, joissa pätevyydet todetaan. Palvelu tallentaa kaikkien käyttäjien ansioluettelot ja pätevyydet, joita he ovat hakeneet.

Anders ja FISE aloittivat yhteistyön vuoden 2017 alussa. Tavoitteena oli luoda järjestelmä, joka voisi tehostaa ja automatisoida pätevyysprosessia. Anders aloitti projektin rakentamalla ensin MVP (Minimum Viable Product) järjestelmän ja ensimmäinen versio julkaistiin 26.4.2018, joka on nähtävillä www.patevyyspalvelu.fi

Projekti on ollut Andersille hyvin mielenkiintoinen ja toimintojen tarpeet ovat laajentuneet yhteistyön alkamisesta. Tavoitteena FISE palvelulla on tarjota käyttäjilleen dokumentti- ja sopimushallintaa, hakuominaisuuksia, henkilötietojen tallennuksen sekä automatisoidut prosessit sisäisesti ja automatisoidun projektihallinnan asiakkaille. Järjestelmän käyttöliittymä on rakennettu Reactin kanssa ja backendissä hyödynnettiin Djangoa. Todentamisessa palveluun on integroitu Signicat, jossa on luotettava pankki- ja mobiilitunnistus. Kehitysyhteistyö jatkuu edelleen.

Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä valittuamme Andersin FISEn tietojärjestelmäprojektin toteuttajaksi. Järjestelmä on räätälöity alusta asti meidän tarpeisiimme ja sen johdosta Andersin väen monipuolinen ammattitaito on ollut projektimme onnistumisen edellytys. Erityisesti Andersin avainhenkilöiden sitoutuminen projektiimme on ollut ainutlaatuista. Sprinttien edetessä käytänteet ovat hioutuneet erinomaisen tehokkaiksi ja avoimuuden kautta tulevalle yhteistyöllemme on rakentunut vankka perusta.

Marita Mäkinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy logo

Tiedot

Tilaaja: FISE Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Terhi Sorvali

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ketterät menetelmät
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Django
React

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia