FISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle

FISEn henkilöpätevyyspalvelu on koko kiinteistö- ja rakentamisalan yhteinen järjestelmä, jonka laaja asiantuntijaverkosto varmistaa pätevyyksien luotettavuuden ja hyödynnettävyyden. Pätevyysjärjestelmä tukee koko alan ammattitaidon ylläpitoa, ja on tärkeä osa jatkuvan oppimisen ja kehittämisen kulttuuria.

Kiinteistö- ja rakennusalan pätevyydet ovat voimassa seitsemän vuotta ja pätevyys pitää hakea aina uudelleen. FISEn pätevyyspalvelussa käyttäjä voi täyttää omat henkilökohtaiset ja ammatilliset tietonsa ansioluettelotyyliin ja lähettää FISEN pätevyyslautakunnalle arvioitavaksi. Pätevyyspalvelun muodostavat FISE, pätevyyslautakunnat ja sihteerijärjestöt. Sihteerijärjestöt ylläpitävät FISEn hallituksen nimittämiä pätevyyslautakuntia, joissa pätevyydet todetaan. Palvelu tallentaa kaikkien käyttäjien ansioluettelot ja pätevyydet, joita he ovat hakeneet.

Anders ja FISE aloittivat yhteistyön vuoden 2017 alussa. Tavoitteena oli luoda järjestelmä, joka voisi tehostaa ja automatisoida pätevyysprosessia. Anders aloitti projektin rakentamalla ensin MVP (Minimum Viable Product) järjestelmän ja ensimmäinen versio julkaistiin 26.4.2018, joka on nähtävillä www.patevyyspalvelu.fi

Projekti on ollut Andersille hyvin mielenkiintoinen ja toimintojen tarpeet ovat laajentuneet yhteistyön alkamisesta. Tavoitteena FISE palvelulla on tarjota käyttäjilleen dokumentti- ja sopimushallintaa, hakuominaisuuksia, henkilötietojen tallennuksen sekä automatisoidut prosessit sisäisesti ja automatisoidun projektihallinnan asiakkaille. Järjestelmän käyttöliittymä on rakennettu Reactin kanssa ja backendissä hyödynnettiin Djangoa. Todentamisessa palveluun on integroitu Signicat, jossa on luotettava pankki- ja mobiilitunnistus. Kehitysyhteistyö jatkuu edelleen.

Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä valittuamme Andersin FISEn tietojärjestelmäprojektin toteuttajaksi. Järjestelmä on räätälöity alusta asti meidän tarpeisiimme ja sen johdosta Andersin väen monipuolinen ammattitaito on ollut projektimme onnistumisen edellytys. Erityisesti Andersin avainhenkilöiden sitoutuminen projektiimme on ollut ainutlaatuista. Sprinttien edetessä käytänteet ovat hioutuneet erinomaisen tehokkaiksi ja avoimuuden kautta tulevalle yhteistyöllemme on rakentunut vankka perusta.

Marita Mäkinen

Referenssi FISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle
Tilaaja: FISE Oy
Ajankohta:2017 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Marita Mäkinen, CEO
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Tuotekehitys ja suunnittelu
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva
Webkehitys
Django
React
Rakentaminen
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet