Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finscoop Ky valitsi Maestron suositusten perusteella

ReferenssiLiiketoiminnassa tarvittavien raporttien helppo ja nopea saatavuus, aina saatavilla oleva konesalipalvelu ja ensiluokkainen käyttötuki ovat Finscoopin näkökulmasta Maestron toiminnanohjausjärjestelmän valtteja.

Finscoop edustaa muun muassa saksalaisia Haix-jalkineita, joiden suunnittelussa ovat lähtökohtana käyttäjän tarpeet: erilaiset olosuhteet ja työt asettavat myös käytettävälle jalkineelle omat erityisvaatimuksensa. Kun Finscoopin edustamat tuotteet kerran ovat alansa huippuja, on luonnollista, että yrityksen toiminnanohjausjärjestelmäkin on huippuluokkaa.

Viidakkorumpu toi asiakkaaksi

Toiminnanohjausjärjestelmä on yritykselle kuin yritykselle tärkeä investointi, jota harkitaan huolella ja jossa täytyy riittää kasvun varaa kehittyä yrityksen mukana. Finscoop päätyi Maestroon kuuntelemalla viidakkorumpua – siis suosituksen kautta.

“Maestron kanssa yhteistyö alkoi siitä, että lähdettiin hakemaan sellaista taloushallinnon järjestelmää, joka olisi mahdollisimman monipuolinen ja kattava. Edellinen ei enää täyttänyt niitä tarpeita, mitä meillä oli ja haluttiin sellainen, joka toimii mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen,” Finscoopin toimitusjohtaja Jukka Niemi kertoo.

Tarkalleen ottaen Maestron ohjelmistoja käytetään Finscoopissa kahdessa yrityksessä: maahantuontiyhtiön lisäksi on erillisenä yhtiönä vähittäismyymälä, jossa käytetään Maestron muiden ohjelmistokomponenttien lisäksi kassajärjestelmää.

Konesalipalvelu tuo joustavuutta

Finscoop valitsi Maestron aikaa ja rahaa säästävän konesalipalvelun, ja tätä valintaa ei ole kaduttu kertaakaan.

“Se on selvä etu, että kun käytetään Maestron konesalipalvelua, siihen päästään kiinni milloin ja mistä vaan.” Jokapäiväisessä käytössä toiminnanohjausjärjestelmän suurin hyöty on rutiinitoimintojen automatisoiminen.

“Kyllähän se on iso etu, että saadaan kaikki tarvittavat raportit suoraan ja näppärästi.”

Ongelmatilanteissa apu on lähellä


Mikäli metsästäjän mielii saada saalista, hänen on pystyttävä luottamaan varusteisiinsa sataprosenttisesti. Samalla tavalla ohjelmistotoimittajan on osoittauduttava asiakkaan luottamuksen arvoiseksi. Maestron antamaan tukeen Finscoopilla on oltu enemmän kuin tyytyväisiä.

“Kyllä me ollaan tyytyväisiä. Varsinkin, kun ollaan saatu täällä Hämeenlinnassa paikalliselta edustajalta hyvä tuki. Ja apua on saatu myös Maestron päästä heti, jos on tarvittu. Ainahan tällaisen järjestelmän käyttöönotossa tulee ongelmia ja ratkottavia asioita, mutta siihen me ollaan hirveän tyytyväisiä, että tuki on sujunut hyvin ja nopeasti. Ongelmiin on reagoitu heti, niitä on lähdetty välittömästi selvittämään, eikä ole ollut sellaisia ongelmia, mitä ei ole pystytty ratkomaan.” tyytyväinen toimitusjohtaja toteaa.

Finscoop Ky lyhyesti


Finscoop Ky on hämeenlinnalainen maahantuontiyritys, joka edustaa korkealaatuisia ammatti- ja harrastuskäyttöön tarkoitettuja jalkineita, tähtäimiä ja hoitotuotteita. Jälleenmyynnistä huolehtivat alan erikoisliikkeet kautta maan.Julkaistu alun perin Maestron nettisivuilla 6.6.2016

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediamaestro Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Finscoop Ky

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediamaestro kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Maksaminen

Siirry yrityksen profiiliin Mediamaestro kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediamaestro - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Mediamaestro - Muita referenssejä

Mediamaestro - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia