logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Finnvallin tuotekehityksen kyvykkyyden kasvatus

ReferenssiFinnvalli on suomalainen, vakavarainen yksityisomistuksessa oleva ohjelmistotalo. Päätuote on SaaS-pohjainen Visma Fivaldi, taloushallinnan ja kiinteistöhallinnan palvelukonsepti, joka on johtava ratkaisu tilitoimistoille ja kiinteistöhallintoon. Vuonna 2013 yrityksen liikevaihto oli 4,08 miljoonaa euroa ja vuosittainen liikevaihdon kasvu on ollut jatkuvasti yli 20%. Finnvalli on osa Visma Solutions Oy:tä.

Haaste
Finnvallin tuotekehitys ei pysynyt yhtiön liiketoiminnan kasvuvauhdissa. Yhtiö halusi parantaa tuotekehitystään kehittämällä omaa ohjelmistotuotantoaan. Finnvalli halusi yhtenäiset toimintatavat ja työkalut toimintaympäristöönsä kehitystyötä palvelemaan. Finnvalli oli myös kiinnostunut siirtymään ketterään kehittämiseen ja päivittämään ohjelmistokehitystyökalunsa. Finnvalli valitsi Contribyten kumppanikseen muutoshankkeessa. Ohjelmistohallinnan alustaksi valittiin IBM Jazz, jolla voidaan hoitaa koko nk. ALM eli ohjelmistoelinkaariprosessi.

Ratkaisu
Ohjelmistotuotannon kyvykkyyden parantaminen on suuri muutos yritykselle. Yrityksen on huomioitava tekniset asiat sekä työntekijät ja huolehdittava liiketoiminnan jatkuvuudesta. Esimerkiksi työkalun käyttöönotto ja prosessidokumenttien päivittäminen ovat vain murto-osa hankkeesta. Contribyte kartoitti hankkeen tavoitetilan ja halutun kyvykkyystason. Lisäksi Contribyte auttoi selvittämään aiempien työkalukokeilujen jäljiltä tarkemmat puitteet Jazzin käytölle sekä määritti järkevän lisenssimallin. Finnvalli valitsi Contribyten käyttöönottomallin muutokseen. Hankkeen aktiivisessa vaiheessa Finnvallin ihmiset koulutettiin sekä prosessin että Contribyten konfiguroiman työkalun osaajiksi.

Hyödyt
Finnvallin tuotekehitys on noussut liiketoiminnan kasvun tasolle. Kehittäjien ja testaajien parantunut yhteistyö on mahdollistanut usien ominaisuuksien nopeamman julkaisemisen. Yhtenäinen ohjelmistokehitysalusta tehostaa Suomen ja off-shore tiimien projektityöskentelyä sekä vähentää matkustamista kasvokkaistapaamisiin. Finnvalli kehittää kilpailukykyään edelleen Contribyten jatkuvan parantamisen mallilla sekä helposti hallittavalla ja prosesseja tukevalla alustalla.


Alkuperäinen referenssijulkaisumme webbisivulla. https://contribyte.fi/project/visma-finnvalli/

Pinterest
Referenssin infoboxi
Contribyte

Tiedot

Tilaaja: Finnvalli
Ajankohta: 2013 - 2014

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus
Verkkokaupparatkaisut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia