Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finnish Courses verkkopalvelun jatkokehitys, ylläpito, hosting ja tuki

Referenssi

Asiakas

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginhallituksen alainen virasto. Se toimii kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja kaupunginjohtajiston yleisenä suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanovirastona. Virastossa on kuusi osastoa: elinkeino-osasto, hallinto-osasto, henkilöstöosasto, strategiaosasto, talous- ja suunnitteluosasto ja viestintäosasto.

Tavoitteet

Finnish Courses on monikielinen verkkopalvelu, joka tiedottaa suomen kielen kursseista pääkaupunkiseudulla, Turun ja Tampereen seuduilla sekä Oulussa. Kaikilla kursseilla on ammattitaitoinen suomen kielen opettaja. Palvelussa on kattavasti tietoa kursseista ja käyttäjän on helppo vertailla kursseja. Käyttäjä voi ilmoittautua kurssille joko sähköisesti tai ottamalla yhteyttä koulutuksen järjestäjään. Koulutuksen järjestäjät hallinnoivat omien kurssiensa tietoja verkkopalvelun avulla. Verkkopalvelu on käännetty englanniksi, suomeksi ja venäjäksi.

Asiakas tarvitsi juuri valmistunutta verkkopalvelua varten luotettavan palveluntarjoajan jatkokehitystä sekä ylläpito-, hosting- ja tukipalveluja varten. Valikoiduimme tarjouksemme ja sopimusehtojemme perusteella sopivaksi kumppaniksi. Sivusto on alun perin toisen toimijan toteuttama ja se on toteutettu Drupal-julkaisujärjestelmällä.

Tehtävät

Alkuvaiheessa keskityimme korjaamaan käytön aikana esiin tulleita teknisiä ongelmia, parantelemaan eri ominaisuuksia ja sisältöjä sekä auttamaan tietoturva-auditoinnin järjestämisessä.

Myöhemmin verkkopalvelun käytettävyys arvioitiin kolmannen osapuolen toimesta ja me puolestamme suoritimme sivustolle saavutettavuusarvion. Arvioissa havaitut käytettävyys- ja saavutettavuusongelmat korjattiin toimestamme. Päivitimme myös Drupalin versiosta 8 versioon 9, koska vanhemman version virallinen tuki oli päättymässä.

Tiukentuvien tietosuojavaatimusten myötä lisäsimme sivustolle Traficomin päivitettyjen ohjeiden mukaisen evästesuostumusbannerin, samoin kuin kävijäseurannan, joka ei vaadi evästeitä. Täydensimme sivuston tietosuojakäytäntöä ja saavutettavuusselostetta, sekä parannelimme sivuston responsiivisuutta.

Mainittujen asioiden ohella sivustolle on tehty lukuisia pieniä korjauksia ja parannuksia vuosien varrella.

Tulokset

Sivusto toimii nykyisin luotettavasti ja käyttäjät löytävät sen avulla tarvitsemansa suomen kielen kurssit tehokkaasti. Käytettävyyden ja saavutettavuuden parannusten myötä sivustoa on aiempaa helpompi käyttää, myös erilaisten vammojen kanssa ja tarvittaessa apuvälineillä, kuten ruudunlukuohjelmalla ja näppäimistöä. Sivusto täyttää myös lain vaatimukset esimerkillisesti.

Ylläpitopalveluun liittyen sovittiin sivuston valvonnasta, tiukoista ongelmatilanteiden reagointi- ja ratkaisuajoista sekä 99,5 % saatavuudesta palvelulle sanktioineen. Nämä tavoitteet ovat ylittyneet kevyesti kolmen vuoden ajan eli palveluiden alusta lähtien.

Asiakas on ollut varsin tyytyväinen osaamiseemme ja palveluidemme laatuun. Jatkamme hyvin sujunutta yhteistyötä sivuston jatkokehittämisen sekä jatkuvien palveluiden parissa.

Suosittelija:

On ollut ilo tehdä töitä kanssanne. Se kokemus mitä minulla on ollut kehitystyötä tekevistä yrityksistä, niin minkään kanssa asiat eivät ole sujuneet yhtä hyvin kuin teidän kanssanne. Kiitos näistä vuosista.

Eeli Wördman, viestintäasiantuntija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunginkanslia
Ajankohta: 2022 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Koulutusala

Teknologia

Drupal

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia