Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finnchatilla töissä opintojen ohessa

BloggausOlemme Finnchatilla aina pyrkineet tarjoamaan kokoaikaisten työsuhteiden lisäksi myös opintojen ohessa tehtäviä osa-aikatöitä. Osa-aikaisten töiden aikataulut ja työvuorot on mahdollista sovittaa niin, että ne tukevat opintojen edistymistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuraavaksi annamme puheenvuoron kahdelle osa-aikaiselle työntekijällemme, jotka aloittivat Finnchatilla kesätyöntekijöinä keväällä 2021. Opintojen jatkuessa kesän jälkeen molemmat jatkavat meillä osa-aikaisina työntekijöinä, joiden työvuorot suunnitellaan joustavasti opintojen ehdoilla. Pidemmittä puheitta, annetaan Henrin ja Saran kertoa omia kokemuksiaan työskentelystä Finnchatilla opintojen ohessa.

Henri Haikka

Olen Henri Haikka, Tampereelta Keski-Suomeen opintojen perässä siirtynyt nuorimies, jolla on tällä hetkellä menossa tietojärjestelmätieteiden opintojen toinen vuosi. Ennen opintoja olen tehnyt erilaisia asiakaspalvelu- ja myyntitöitä noin 6 vuotta, eli kokemusta ihmisten auttamisesta ja myynnistä löytyy. Aikaisemmasta kokemuksesta on ollut ehdottomasti hyötyä työssäni Finnchatilla.

Opiskelukaveri suositteli Finnchattia työpaikkana

Kuulin Finnchatista opiskelukaverilta, joka suositteli paikkaa ja päätin laittaa hakemuksen. Aloitin kesätyöt huhtikuussa 2021 ja kesä sujuikin oikein mukavasti chatin äärellä. Työyhteisöön pääsi helposti mukaan ja apua on saanut aina, niin helppoihin, kuin vaikeisiinkin kysymyksiin. Ilmapiiri toimistolla on ollut mukavan leppoisa. Erityisesti tiimi-illassa oli mukava päästä tutustumaan työkavereihin vielä rennommissa tunnelmissa.

Työnkuvani on pysynyt kesän jäljiltä hyvin pitkälti samana, eli toimin chatin puolella Sales Specialistina. Työhön kuuluu asiakaspalvelua sekä myynninedistämistä. Toki kesän aikana minulle on koulutettu lisää sivustoja, joten sen myötä myös työn määrä on lisääntynyt sekä monipuolistunut.

Henri Haikka

Koulutukset, sparraukset ja työkavereiden tuki takaavat työssä onnistumisen

Finnchatin sisäisistä koulutuksista ja esimiehen kanssa käytävistä sparrauksista olen saanut hyvän pohjan ja lähtökohdat oman toiminnan sekä osaamisen kehittämiseen. Aina kaikkiin asioihin ei osaa kiinnittää huomiota itse, mutta sparrauksissa saa moniin työhön liittyviin asioihin hyviä vinkkejä ja uusia näkökulmia. Tärkeässä osassa ovat myös työkaverit, joilta saa kiperissä tilanteissa apua helposti ja nopeasti.

Työt lähtivät keväällä liikkeelle kevyesti yhdellä sivustolla, jossa pääsin harjoittelemaan chat-palvelun perusteita. Kun perusteet alkoivat olemaan hallussa, niin sivustoja koulutettiin reippaalla tahdilla. Alkuun kaikki uuden tiedon määrä aiheutti hämmennystä oman pään sisällä, mutta itse työtä tekemällä koulutetut asiat alkoivat selkenemään ja työskentelystä tuli rutiininomaisempaa sekä tehokkaampaa. Nyt, kun työhön on päässyt kunnolla kiinni ja hallitsee useamman eri kokonaisuuden, niin voi keskittyä paremmin oman toiminnan kehittämiseen sekä työarkea helpottavan nippelitiedon opiskeluun.

Ajatuksissa jatkaa Finnchatilla osa-aikaisena valmistumiseen asti

Omana vahvuutena pidän aikaisemmissa työtehtävissä kehittynyttä paineensietokykyä, jota tarvitaan myös chatin puolella ruuhkaisina aikoina. Välillä asiakkaiden määrä saattaa suorastaan räjähtää yhtäkkiä, jolloin on pyrittävä pitämään pakka kasassa ja hoitamaan montaa asiaa kerralla laadusta tinkimättä. Myös tiedonhakutaidoista on ollut huomattavasti hyötyä, koska aina kaikki ei löydy muutamalla napin painalluksella.

Tällä hetkellä kaukaisissa tulevaisuuden suunnitelmissa siintää opinnoista valmistuminen ja oman alan työt. Sitä odotellessa on tarkoituksena tosiaan jatkaa chatin puolella töitä opintojen ohessa. Miksipä ei muissakin tehtävissä Finnchatin sisällä, mikäli sopiva paikka aukeaa!

Kokonaisuudessaan kokemus Finnchatilla on ollut mahtava. Työympäristö on viihtyisä, niin tilojen, kuin ihmistenkin puolesta. Lisäksi opiskelijana pidän tärkeänä joustavuutta, jotta opinnotkin edistyvät. Tämän suhteen Finnchat on tukenut hienosti.

Sara Kovalainen

Olen Sara Kovalainen ja kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta. Syksyllä 2020 muutin Jyväskylään opiskelemaan viestintää Jyväskylän yliopistossa. Ennen viestinnän opintoja olen muun muassa opiskellut liikunta-alaa ja työskennellyt jälleenmyynnin parissa Australiassa sekä tehnyt myyntineuvottelijan ja asiakaspalvelijan töitä Suomessa.

Sara Kovalainen

Kesätyö jatkui osa-aikaisena työnä opintojen ehdoilla

Aloitin Finnchatilla kesätöiden parissa huhtikuussa. Päällimmäisenä kesästä on mielessä hyvä ja onnistunut fiilis, koska pääsin oppimaan uutta ja kehittämään vuorovaikutustaitojani. Työpäivät olivat välillä hektisiä, mutta esimerkiksi työaikoihin pystyi vaikuttamaan etukäteen, mikä toi työhön joustavuutta. Samalla se mahdollisti opintojen suorittamisen kunnialla loppuun keväällä ja kesästä nauttimisen.

Työskentelen tällä hetkellä Nova-tiimissä opintojeni ohessa. Työnkuvaani kuuluu asiakaspalvelu ja myynnin edistäminen erilaisten yritysten verkkosivuilla sekä verkkokaupoissa. Käytännössä olen siis chatin kautta asiakkaiden apuna. Hyvä perehdytys ja koulutus ovat taanneet sen, että olen ollut alusta asti valmis auttamaan asiakkaita verkossa. Laadukas säännöllinen sparraus on mahdollistanut sen, että oppiminen on jatkuvaa ja henkilökohtaisiin kehityskohteisiin panostetaan.

Toistot takaavat työssä onnistumisen

Työssä on näkynyt hyvin konkreettisesti se, miten tärkeää toistot ovat oppimisen kannalta. Asiakkaiden palvelu sujuvoitui kesän aikana sitä mukaa, kun chattimäärät kasvoivat. Kokemuksen myötä myös uusille verkkosivuille hyppääminen helpottui, kun työn käytäntö ja perusperiaatteet olivat tulleet tutuksi. Pääsen hyödyntämään multitaskaustaitoa päivittäin ja kiireisinä päivinä vahvuudesta työskennellä paineen alla on hyötyä. Tällöin asioita tapahtuu paljon yhtä aikaa ja asiakkaita täytyy pystyä palvelemaan tiettyjen aikarajojen puitteissa

.

Tulevaisuuden suunnitelmat viestintäalalla 

Tulevaisuudessa valmistumisen jälkeen toivon pääseväni työskentelemään viestinnän parissa. Ennen valmistumista toivon voivani jatkaa Finnchatilla opintojen ohessa, koska työ on ollut helppoa sovittaa opintojen oheen ja mukavaa vaihtelua opiskelulle. Mikäli mahdollisuuksia tarjoutuu, olen toki kiinnostunut myös viestinnän tehtävistä Finnchatilla, jotta saisin käytännön kokemusta lisää omalta alaltani.

Finnchatin toimisto sijaitsee opintojen ohessa tehtävään työhön ihanteellisella paikalla, aivan Jyväskylän Yliopiston vieressä Seminaarinkadulla.

Finnchat toimisto

Mikäli opintojen ohessa tehtävät osa-aikatyöt Finnchatilla kiinnostavat, niin kurkkaa rekrysivujemme avoimet työpaikat ja jätä hakemus! Tällä hetkellä meillä on avoinna kaksi osa-aikaista palveluneuvojan paikkaa, joista lisätietoja rekrysivuilla.

Pinterest
Finnchat Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Finnchat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kauppa
Kiinteistöala
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Henkilöstökokemus
työntekijäblogi
työntekijäkokemus

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Finnchat - Muita referenssejä

Finnchat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia