Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finferries hyödyntää Tabella Business Toolsia talouden suunnitteluun, sisäiseen raportointiin ja konsernitilinpäätökseen

Referenssi

Invencon ja Finferriesin yhteistyö ulottuu vuoteen 2015 saakka, jolloin toteutettiin talouden suunnittelun ja raportoinnin käyttöönottoprojekti emoyhtiö Suomen Lauttaliikenne Oy:lle sekä sen tytäryhtiölle Suomen Saaristovarustamo Oy:lle.

Viimeisimmässä kehitysprojektissa Tabellan käyttöä laajennettiin konsernitilinpäätöksen laadintaan. Aiemmin konsernitilinpäätös oli laadittu Excelissä, mutta asiakas halusi automatisoida ja nopeuttaa laadintaprosessia sekä saada selkeämmän dokumentoinnin tilinpäätöksestä.

Juridinen konsolidointi saatiin toteutettua tehokkaasti ilman uusia integrointitarpeita. Tabellaan avattiin samassa yhteydessä uusi yhtiö Ansgar Ab, joka on Suomen Saaristovarustamon osakkuusyhtiö. Ansgarin kirjanpitototeuma ajetaan kuukausittain Tabellaan vakioidussa csv-formaatissa muiden yhtiöiden datan päivittyessä automatisoidusti joka yö.

Tabellan Group Consolidation ‑laajennusosalla kootaan yhteen kaikkien konserniyhtiöiden luvut ja niitä voidaan tarkastella konsernituloslaskelmalta ja ‑taseelta konsernilakanasta. Sisäiset liiketapahtumat eliminoituvat automaattisesti ja konsernilaskennan manuaaliset oikaisut tehdään tositesyötöllä. Lisäksi käytössä ovat kaikki samat raportointitoiminnot myös konsernille, joita käyttäjät ovat jo muutenkin tottuneet Tabellassa käyttämään.

Tabella-ohjelma on visuaalinen ja tehokas tapa raportoida. Ohjelma on talousosastomme aktiivisessa käytössä niin budjetoinnissa kuin toteutumien seurannassa. Konsernitilinpäätöksen tekeminen samalla raportointiohjelmalla kuin sisäisetkin raportit poistaa päällekkäisiä työvaiheita. Käyttöönottoprojekti sujui hyvin, Tabella-konsultit olivat asiantuntevia ja auttoivat löytämään meille sopivan ratkaisun”, toteaa Finferriesin talousjohtaja Johanna Eramo.  

Projekti saatiin vietyä sujuvasti läpi säännöllisten asiakkaan kanssa pidettyjen seurantakokousten sekä asiakkaan itse tilinpäätösluvuilla suorittaman testauksen ansiosta” toteaa projektipäällikkönä toiminut senior konsultti Anna Lehto.

Toteutuksen etuna on myös, että samasta järjestelmästä saadaan nyt haluttaessa konsernin toteumien lisäksi sekä budjetit että ennusteet. Suunnittelussa hyödynnetään eri toimintojen omia syöttöpohjia esimerkiksi polttoaineet, tekniikka ja operointi budjetoidaan kukin omalta pohjaltaan.

Muuttuvien kulujen laskennassa hyödynnetään hinnastoa, jolloin käyttäjät budjetoivat merimaileja eivätkä euroja. Raportointiin avatut dimensiot ja linkki ostolaskun kuvalle mahdollistavat monipuolisen seurannan ja suunnittelun. Myös työtuntitietoja seurataan Tabellasta kirjanpitotasoa tarkemmin. Voisikin sanoa, että Tabella on nyt valjastettu hyvin monipuoliseen käyttöön.  

Tabella Business Tools on kustannustehokas työkalu yrityksesi raportoinnin, budjetoinnin ja ennustamisen modernisointiin sekä konsernilaskennan osa-alueisiin.

Kirjoittaja

Senior konsultti Anna Lehto

Suosittelija:

”Tabella-ohjelma on visuaalinen ja tehokas tapa raportoida. Ohjelma on talousosastomme aktiivisessa käytössä niin budjetoinnissa kuin toteutumien seurannassa. Konsernitilinpäätöksen tekeminen samalla raportointiohjelmalla kuin sisäisetkin raportit poistaa päällekkäisiä työvaiheita. Käyttöönottoprojekti sujui hyvin, Tabella-konsultit olivat asiantuntevia ja auttoivat löytämään meille sopivan ratkaisun”.

Talousjohtaja Johanna Eramo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Finferries
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anna Lehto

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Tabella
Konsernitilinpäätös
konsolidointi
talouden suunnittelu ja ohjaus

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia