Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fimpec

ReferenssiYrityksen vankka osaaminen ja luotettavuus vietiin verkkoon täysimääräisenä.

Fimpec Oy on Jyväskylässä vuonna 2009 perustettu yritys, joka on nopeasti kasvanut kansainväliseksi toimijaksi ja keskittynyt tuottamaan asiakkailleen suurten teollisuusinvestointien ja julkisten rakennus- ja infrahankkeiden kokonaisvaltaisia projektinjohtopalveluita sekä turvallisuusjohtamista. Lisäksi toiminta sisältää liike- ja toimistorakennusten rakennuttamis- ja valvontatehtäviä.

Fimpec oli sivustouudistuksen tarpeessa ja tiukan kilpailutuksen jälkeen päätyivät Dudeen, jonka jälkeen projekti starttasi yhteisellä suunnittelulla maaliskuussa 2019. Suurimmiksi ongelmiksi vanhalla sivustolla todettiin visuaalinen raskaus ja toisaalta se, miten hankalaa sivuston ylläpito oli silloisella julkaisualustalla. Iso markkinoinnillinen muutos oli se, että Fimpecin edustamat toimialat nostettiin kärjeksi, joiden alle palvelut
sijoitettiin. Samoin Fimpec työnantajana haluttiin saada paremmin esiin.

Sivuston visuaalinen suunnittelun osalta yhteinen punainen lanka löydettiin sivuston kuvitusta lukuun ottamatta nopeasti. Kuvien suhteen päädyttiin järjestämään joitain uudelleenkuvauksia, joiden ansiosta koko sivusto saatiinkin hienosti kuvitettua. Ennen teknisen toteutuksen aloittamista lähes kaikki sivuston tulevat näkymät demottiin, joka antoi asiakkaalle kattavan kuvan tulevasta sivustosta sekä hyvän lähtökohdan tekniselle toteutukselle.

Koska laadukas sivusto vaatii usein yhteistyötä monen eri ammattilaisen välillä, asiakkaan apuna sivuston sisällöntuotannossa oli jyväskyläläinen Viestintä Paprico, joka tuotti sivustolle timanttista tekstiä aikataulupaineista huolimatta.

Suosittelija:

Mielestäni projekti kulki sujuvasti ja kommunikointi mutkattomasti. Dude sai nopeasti kiinni ajatuksestamme sivujen rakenteesta ja pystyi jalostamaan sitä odotuksiamme vastaavaksi.

Jarno Rannikko

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digitoimisto Dude Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fimpec
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarno Rannikko

Lisätietoja

Yritysprofiili Digitoimisto Dude kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Digitoimisto Dude kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitoimisto Dude - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Digitoimisto Dude - Muita referenssejä

Digitoimisto Dude - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia