Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ferppi myös Fennoan kumppaniksi

BloggausFerppi on helppo yritysohjelmisto, jolla tuotannon ja toimiston väen yhteispeli paranee. Se on aloitus- ja käyttökustannuksiltaan edullinen ja helppo ratkaisu. Ferppi ei vaadi mitään asennuksia, vaan se toimii selaimella vaikkapa tabletin tai puhelimen kautta samalla tavalla kuin tietokoneellakin.

Ferppi on nyt yhdistetty myös Fennoa taloushallinto-ohjelmistoon. Tämä tarkoittaa sitä, että Ferpissä tehdyt myyntilaskut siirtyvät automaattisesti Fennoaan, jossa voidaan hoitaa reskontra ja kirjanpito. Lisäksi Ferpin avulla voidaan myös laskuttaa loppuasiakkaalta Fennoaan kirjattuja ostoja. Ferppi hakee automaattisesti ostojen tiedot valmiiksi Fennoasta, jotta toiminta on mahdollisimman sujuvaa.

Ferppi on siis nyt integroitu kaikkiaan kolmeen huippuluokan taloushallinto-ohjelmistoon: Talenomiin, Procountoriin ja nyt myös Fennoaan. Yhdessä taloushallinto-ohjelmiston kanssa Ferppi on osoittautunut tehokkaksi kokonaisratkaisuksi erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille. Kaikki toimii täysin selainpohjaisesti, ja helpon, modernin käyttöliittymän avulla kirjaukset onnistuvat nopeasti. Taloushallinnon ammattilaiset ovat asiakkaiden apuna, jolloin oikeasti säästyy selvää rahaa.

Ferppi voidaan ottaa jouhevasti käyttöön, kun taloushallinto-ohjelmiston tarjoamat ominaisuudet eivät enää riitä yritykselle. Esimerkiksi kun yritys tarvitsee varastohallintaa tai tuotannonohjausta Fennoan/Talenomin/Procountorin rinnalle. Ferppi voidaan liittää helposti taloushallinnon kylkeen. Olemassa olevat tiedot säilyvät aina ja yrityksen toiminta ei keskeydy.

Lue lisää:

https://www.fikuro.fi/ohjelmistot/ferppi/

https://www.fennoa.com/api-ja-integraatiot/

https://www.talenom.fi/integroitavuus/kumppanuusratkaisut/

https://finago.com/fi/meista/yhteistyokumppanit/ohjelmistokumppanit/

Pinterest
Fikuro Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fikuro kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Omat tagit

toiminnanohjausjärjestelmä
tuotannon ohjaus
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Fikuro kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fikuro - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Fikuro - Muita referenssejä

Fikuro - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia