Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fastems: uusi SaaS-tuote julkisesta pilvestä

Referenssi

Fastems validoi uuden liiketoimintamallin, konseptin ja MVP:n uutta SaaS-tarjontaa varten

Haasteet

Fastems toimittaa älykkäitä tehdasautomaatioratkaisuja työstökoneisiin ja niihin liittyviin prosesseihin. Päämarkkinat ovat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Fastems auttaa metalliteollisuuden valmistajia parantamaan tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan.

Valmistusteollisuuden digitalisoidessa toimintojaan nopeasti ja ottaessa käyttöön pilvipohjaisia ratkaisuja, Fastems päätti tutkia uusia liiketoimintamahdollisuuksia uusilla pilvipohjaisilla ohjelmistopalveluilla.

Haasteena oli määritellä ja selventää liiketoimintastrategia, määritellä alustava konsepti johtavien asiakkaiden kanssa, perustaa tekninen kokonaisarkkitehtuuri ja kehitystiimi sekä kehittää MVP-tuote (Minimum Viable Product) ensimmäisen asiakkaan kanssa viiden kuukauden sisällä.

Ratkaisumme

Codento auttoi Fastems-yritysryhmää kokonaisvaltaisessa ratkaisussa 9 konsultin tiimin avulla (2 liiketoimintakonsulttia, 1 palvelumuotoilija, 3 front-end-kehittäjää, 1 data-insinööri, 1 pilvi-/ohjelmistoarkkitehti ja 1 IoT-kehittäjä). Palvelu toimitettiin kolmessa osassa: liiketoiminta, konsepti ja tekninen osa.

Codenton palvelut sisälsivät liiketoiminnan ja konseptin suunnittelun, arkkitehtuurisuunnittelun, full stack-, front-end-ja back-end-ohjelmoinnin, datasuunnittelun ja IoT-ominaisuuksien toteuttamisen yleistä SaaS-palvelua varten julkisella pilvialustalla. Toiminnot liittyivät seuraaviin aloihin: koneiden valvonta, digitaalinen kaksonen, IoT-hub ja raportointi.

Miksi Codento?

Codento valittiin, koska laajat palvelumme ja osaamisemme kattoivat kaikki tarvittavat osa-alueet: liiketoiminnan suunnittelun, konseptisuunnittelun sekä teknisen kehittämisen. Codenton konsulteilla on paitsi erinomaiset konsultointitaidot, myös vuosien kokemus haastavista liiketoiminnan ja teknologian johtotehtävistä.

Tulokset

Kattava liiketoimintasuunnitelma ja markkinaympäristön skenaarioanalyysi. Asiakaskysely ja haastattelut, ensimmäinen konsepti selvitetty suunnittelusprintissä. Teknisen pilvikehitysympäristön perustaminen. Tuotearkkitehtuuri ja tietomallit. IoT-ominaisuuksien toteuttaminen. Ensimmäiset mahdollisen MVP-tuotteen iteraatiot.

Lue lisää ratkaisusta Fastemsin verkkosivuilta.

Suosittelija:

”Codento vastasi tarpeisiimme hyvin koko yhteistyömme ajan. Codento osoitti myös, että heillä on tarvittava laaja kokemus pilviohjelmistojen suunnittelusta ja kehittämisestä, ja he todella auttoivat meitä saamaan ohjelmiston ensimmäisen version jo muutamassa kuukaudessa. Liiketoiminta- ja konseptisuunnitteluvaiheet auttoivat meitä etsimään avoimesti ja järjestelmällisesti vaihtoehtoja, testaamaan ratkaisun toteuttamiskelpoisuutta ja priorisoimaan etenemisvaiheemme. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme ja voimme lämpimästi suositella Codentoa vastaavissa haasteissa.”

Topi Juden

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codento Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fastems Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Codento kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Codento kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codento - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Codento - Muita referenssejä

Codento - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia