Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fashion Finland verkkosivu-uudistus

Referenssi

Fashion Finland, tuttavallisemmin FaFi, on suomalaisen muotialan yhteisö ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan alan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan liiketoimintaa sekä edistämään yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.

Muotikaupan Liitolla oli edessään brändiuudistuksen aika, johon kuului myös verkkosivu-uudistus. Muotikaupan Liitto sai uuden alun ja nimen Fashion Finland sekä verkkosivu-uudistuksen, johon WordPress-toteuttajaksi valittiin Web-veistämö. Ulkoasu toteutettiin yhdessä mainostoimisto Hasan & Partnersin kanssa.

Suomen suurin muotialan yhteistyö- ja uutiskanava, joka tuo tietoa kaikkien saataville

Fashion Finland on muotialan ääni sekä muodin liiketoiminnasta kiinnostuneiden ja sen parissa työskentelevien foorumi. Verkkosivuilta löytyvät alan kiinnostavimmat uutiset, ilmiöt, uudet inspiraatiot sekä faktat. Fashion Finlandin verkkosivuston kautta jäsenyritykset saavat tietoa, turvaa, kannustusta ja inspiraatiota toimintaansa. 

Pieniä huolellisesti veisteltyjä yksityiskohtia

Sisältömassan selailun avuksi aiheet järjesteltiin kategorioittain, josta lukijan on helppo hakea etsimäänsä tietoa. 

Tapahtumakalenteri-sivulle suunnittelimme haitaritoteutuksen vuoden ja kuukauden mukaan, ja kalenterin tapahtumia voi valikoida myös tapahtumakohtaisesti.

Fafi haluaa kannustaa lukijoitaan osallistumaan keskusteluun sekä toimintaan, ja osallistuminen on mahdollista esimerkiksi toteuttamamme lomakkeen avulla jolla lukija voi jättää Fafille uutisvinkin tai tapahtumailmoituksen.

Fafilaiset istuivat suunnittelupöydän ääreen täydellä innolla

Brändiuudistuksesta inspiroituneet Fafin tiimiäiset tarttuivat verkkosivuston suunnitteluun varmalla otteella ja innokkuudella. Sisällönsyöttö sujui sukkelasti Fafin kokeneiden tekijöiden avulla, ja sivurakenteen suunnittelu luonnistui Fafin tiimiltä osaavasti ja itsenäisesti palvelumuotoilutyöpajasamme.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoin.Systems Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fashion Finland

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

WordPress
verkkosivuston uudistus
Verkkosivut

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia