logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Faktoja ymmärrettävässä muodossa

BloggausTiedänkö kuka verkkosivuillamme vierailee, mitä hän sieltä etsii ja löytääkö hän etsimänsä? Ollaanko tämän hetkiseen sivustoon tyytyväisiä vai pitäisikö tehdä joitain? Mitä?

Analytiikka: yrityksesi suunnannäyttäjä digitaalisella alustalla. Jotta tämä suunnannäyttäjä pystyy toimimaan parhaalla mahdollisella kapasiteetilla, se täytyy olla asennettuna oikein ja sen sanatonta viestiä pitää osata tulkita. Yksinkertaista, eikö? Tämä luotsi tykkää luvuista, ei koskaan valehtele eikä vääristele asioiden todellisia puolia ja mikä parasta, ei anna omien ennakkoasenteidensa vaikuttaa lopputulokseen. Datastudion avulla analytiikkafakta tuodaan visuaalisessa ja selkeässä muodossa dashboardiin, eikä tämäkään vaadi kuin asian osaavan henkilön.

Ilman oikein asennettua analytiikka verkkosivustolle on kuin suunnistamista metsässä ilman karttaa. Ihmisillä on taipumus tehdä päätöksiä ja oletuksia omien mielikuviensa ja mieltymyksiensä perusteella. Olet varmasti törmännyt esimerkiksi parisuhteessa tilanteeseen, jossa luulet tietäväsi mitä toinen ajattelee. Olet ikään kuin ajatellut toisen puolesta, toiminut omien ajatustesi ja ennakkoluulojesi pohjalta, joka onkin osoittautunut aivan vääräksi ratkaisuksi. Jälkeenpäin olet ehkä kysäissyt itseltäsi, olisiko ollut järkevämpää ja helpompaa kysyä toiselta ennemmin kuin olettaa tietävänsä jo entuudestaan hänen vastauksensa?

Surffailemme sujuvasti sivustolta toiselle, vertailemme tuotteita, hintoja ja milloin mitäkin ja jätämme itsestämme tuhansiin eri paikkoihin muistijälkiä surffailustamme. Olisiko yrityksen kannalta ehkä kiinnostavaa saada juuri tuota dataa omiin käsiinsä? Kuka yrityksemme sivustolla kävi, mitä hän siellä teki, löysikö hän etsimänsä ja tulikohan hän sivustolle vielä uudelleen?

Kuka näki yrityksemme mainoksen ja mitä he sen jälkeen tekivät? Osasimmeko tehdä oikeat ratkaisut mainonnan tai verkkosivujen uusimisen suhteen? Jos nämä asiat mietityttävät ja pidät niitä järkevinä tietoina, anna meidän auttaa löytämään tuo tieto ja tarvittaessa tulkitsemaan sitä. On ihan ok, jos analytiikan tulkitseminen tuntuu rakettitieteeltä, mutta asiantuntijalle sitä se ei ole.

Pinterest
Bloggauksen infoboxi
Oddy Tech Oy

Lisätietoja

Oddy Tech Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Analytiikan ratkaisut
Analytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Oddy Tech Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oddy Tech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oddy Tech - Muita referenssejä

Oddy Tech - Muita julkaisuja

Siirry Oddy Tech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Näin toimii innovatiivinen hankinta - jopa 1,75 miljardin arvosta julkisia hankintoja tavoitellaan tehtäväksi innovatiivisesti
Top 10 parhaat freelancer-sivustot verkkosivujen suunnittelijan hakemiseen ja kokemuksia freelancerin käytöstä
Ketterästi kehitetty Open Source ERP voittaa perinteisen ERP-projektin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia