Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fafa's vauhditti kasvua ­robottityökaverilla

ReferenssiVuonna 2019 Fafa’s huomasi kirjanpitotyön vaativan lisää työntekijöitä. Yrityksellä on pieni taloustiimi, mutta osto- ja myyntireskontrassa oli paljon hommaa. Yrityksessä aloitettiin vaihtoehtojen kartoittaminen, mitä eri vaihtoehtoja oli manuaalisen työn kehittämiseksi.

Syksyllä 2019 Fafa’s päätyi ottamaan Rajobitin ohjelmistorobotin käyttöön. Ohjelmistorobotin avulla yritys automatisoi kirjanpitoa hoitamalla viikko- ja kuukausilaskutuksen. Pikkuhiljaa robotille annettiin lisää tehtäviä. Nyt se pyörittää myös Exceliä ja auttaa sisäisen raportoinnin tekemisessä. Nykyään robotti on vakiinnuttanut paikkansa tiimin jäsenenä

Ennen kyseisiin töihin saattoi mennä 2-3 päivää, mutta nykyään robotti tekee sen puolessa päivässä. Robotti vapauttaa huomattavasti aikaa työntekijöille keskittyä prosessien kehittämiseen ja yrityksen kasvuun. 

“Robo on vapauttanut aikaamme ja energiaamme prosessien kehittämiseen ja yrityksen kasvun rakentamiseen – siihen arvoa luovaan työhön, mikä vie firmaa eteenpäin. Olemme todella tyytyväisiä."

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rajobit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fafa's

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Toteutustyö
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia