Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fabege: kaikki tieto yhdessä paikassa

Referenssi

Vähentynyt henkilöriippuvuus

Fabege pyrkii jatkuvasti rakentamaan pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiinsa ja tarjoamaan parempaa palvelua. Tässä tehtävässä hankaluutta aiheutti aiemmin se, että toiminnan ja tavoitteiden seuranta asiakastasolla oli vaikeaa. Tarvittavaa tietoa ei yksinkertaisesti voitu lisätä mihinkään eikä edes kerätä, mikä johti siihen, että työntekijät loivat omat Excel-tiedostonsa ja järjestelmänsä. Asiakashallinnasta tuli siis hyvin henkilöriippuvaista.

Tämän perusteella Fabege halusi löytää järjestelmän, joka voisi tukea hallinnollisen osaston prosesseja – ja siten parantaa laatua ja varmistaa, että kaikkia asiakkaita käsitellään asianmukaisella tavalla.

Liittyminen kiinteistöjärjestelmään oli välttämätöntä

Fabege etsi käyttäjäystävällistä järjestelmää, jossa kaikki tiedot olisivat helposti saatavilla ja haettavissa. Oli tärkeää, että CRM-järjestelmä voidaan yhdistää kiinteistöjärjestelmään, jotta saataisiin kokonaiskuva asiakkaasta ja siten voitaisiin toimia älykkäämmin.

Tärkeitä sähköpostiviestejä ja muita asiakirjoja liitettäisiin myös suoraan asiakkaan tiedostoihin monimutkaisista paikoista etsimisen sijaan. Myös muistutuksia, toiminnan ja sopimusten seurantaa sekä asiakkaan luokittelua pidettiin tärkeinä toimintoina. Lisäksi Fabege halusi saada jonkinlaisen asiakastapaamisten suunnittelutoiminnallisuuden.

"Lime CRM:n avulla säästämme uskomattoman paljon aikaa – postituksessa, raportoinnissa ja jopa perinteisessä tiedonhaussa. Työskentelemme nyt paljon tehokkaammin.”

Hanna af Sandeberg, liiketoiminnan kehittäjä, Fabege

Miksi Lime CRM ja Lime?

  • “Lime on turvallinen ja uskottava toimittaja, joka ymmärsi tarpeitamme, ja Lime CRM pystyi täyttämään ne.”
  • “Lime CRM:ssä oli jo olemassa hyvä kiinteistöratkaisu, eikä meidän tarvinnut aloittaa alusta. Limellä oli jo ymmärrys monimutkaisista tietorakenteistamme. ”
  • “Se on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka ei vaadi kovinkaan paljon koulutusta.”

Aina päivitetyt & käsillä olevat tiedot

Fabege säästää paljon aikaa, kun kaikki asiakkaan tiedot tallennetaan YHTEEN paikkaan – kaikki perustuu Lime CRM:ään eikä enää ole tarvetta etsiä tietoja asiakirjoista tai Outlookista. Tiedot ovat ajan tasalla ja aiemmin käytetyt, päivittämättömät Excel-tiedostot ovat nyt vain muisto menneestä.

https://www.lime-technologies.fi/case/fabege-fi/

Suosittelija:

Lime CRM:n avulla säästämme uskomattoman paljon aikaa – postituksessa, raportoinnissa ja jopa perinteisessä tiedonhaussa. Työskentelemme nyt paljon tehokkaammin.

Hanna af Sandeberg, liiketoiminnan kehittäjä, Fabege

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lime Technologies Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fabege

Lisätietoja

Yritysprofiili Lime Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Muita referenssejä

Lime Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia