Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Excel-viidakoiden niittämistä Accuna BI-ohjelmiston avulla

ReferenssiAlkuperäinen artikkeli >>

Data auttaa viemään lähdevettä maailmalle

Finn Spring haluaa tukea ihmisten hyvinvointia niin kotimaassa kuin maailmalla valmistamalla puhtaita ja luonnollisia juomia suomalaisesta lähdevedestä. Onnistumiseen tarvitaan tarkkaa tietoa ihmisten toiveista. Muun muassa tähän Finn Spring käyttää Accuna-ohjelmistoa.

Kun Finn Springillä mietitään tuotteiden kehittämistä ja muita toimenpiteitä, katsotaan ensimmäiseksi dataa. Accuna kertoo selkeästi ja luotettavasti, mikä myynnin tilanne on. Kun tuotteiden myynnin kehitystä pystytään seuraamaan ja vertailemaan, pysytään kärryillä siitä, mitä ihmiset toivovat juomilta. Näin Finn Spring pystyy kehittämään tuotteistaan entistäkin parempia.

– Aiemmin tietoja piti koota käsin Exceliin, ja siinä tuli virheitä. Tieto ei ollut luotettavaa, eikä sitä saanut vertailtua. Nyt päätösten pohjaksi saadaan luotettavaa tietoa, kertoo talouspäällikkö Arja Hämäläinen.

Aika säästyy toiminnan kehittämiseen

Oman SPRING-tuotemerkin lisäksi Finn Spring valmistaa paljon tuotteita asiakkaidensa omille merkeille. Asiakkaan kanssa neuvotellessa myynnin raportit ovat keskustelun perusta. Ennen myyjä käytti kokonaisen päivän tietojen kokoamiseen, nyt hän saa raportin asiakkaan myynnin kehityksestä yhdellä napin painalluksella.

– Graafinen esitystapa ja meidän tarpeisiimme räätälöidyt raporttipohjat ovat nopeuttaneet ja helpottaneet työtämme valtavasti niin myynnissä kuin kirjanpidossakin. Ohjelma antaa meille toiminnastamme elintärkeää tietoa, Hämäläinen sanoo.

Näin Finn Spring käyttää Accunaa

  • Myynnin seuraaminen ja vertailu on helppoa.
  • Ohjelma luo virheettömät raportit automaattisesti.
  • Valmis raporttikirjasto nopeuttaa työtä.
  • Graafinen esitystapa helpottaa tietojen käyttämistä.
  • Työaika säästyy toiminnan kehittämiseen.

 

Finn Spring Oy

Finn Spring Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa noin 90 % Suomessa myytävistä lähdevesistä. Yritys pakkaa vuosittain yli 80 miljoonaa litraa erilaisia lähdevesipohjaisia juomia.

Finn Spring työllistää Suomessa noin 80 henkilöä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 25,1 miljoonaa euroa. Yritys vie tuotteitaan mm. Kiinaan, Etelä-Koreaan, Arabiemiraatteihin, Saksaan ja Venäjälle. Finn Spring Oy:n ruotsalainen tytäryhtiö on Guttsta Källa AB.

Suosittelija:

Graafinen esitystapa ja meidän tarpeisiimme räätälöidyt raporttipohjat ovat nopeuttaneet ja helpottaneet työtämme valtavasti niin myynnissä kuin kirjanpidossakin. Ohjelma antaa meille toiminnastamme elintärkeää tietoa. Nyt päätösten pohjaksi saadaan luotettavaa tietoa.

Arja Hämäläinen, talouspäällikkö (ent./eläköitynyt)

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talgraf Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Finn Spring Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Talgraf kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Talgraf kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talgraf - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Talgraf - Muita referenssejä

Talgraf - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia