Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Eurotank Oy luottaa Oscarin ERP - toiminnanohjausratkaisuihin ja palveluihin

Referenssi

Kehittyvä ja monipuolinen toiminnanohjaus­järjestelmä

Eurotank Oy on säiliöperävaunujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut säilöautotehdas. Eurotank suunnittelee ja valmistaa vaativiin kuljetuksiin säiliöperävaunuja ja niiden järjestelmiä sekä komponentteja.

Oscar Liiketoiminta-alusta on ollut Eurotankilla käytössä yli 15 vuoden ajan. Yrityksen koko liiketoimintaa hallinnoidaan Oscarissa, esimerkiksi osto- ja myyntilaukset, varasto, kirjanpito sekä myynti- ja ostolaskujen seurannat tapahtuvat heillä Oscar Liiketoiminta-alustassa.

Oscarin ratkaisut valikoituivat Eurotankin käyttöön juuri siitä syystä, että Oscar nähtiin kehittyvänä ja monipuolisena ohjelmistotoimittajan heidän tarpeisiinsa nähden.

– Me saimme kaiken tarvitsemamme Oscarilta yhden laatikon periaatteella, se vaikutti suuresti päätökseen järjestelmätoimittajavalintaa tehdessä. Kyllähän Oscar ihan kokonaisvaltaisesti auttaa meidän liiketoimintaa, kun saamme henkilökunta, asiakas ja ihan markkinointi tasolla järjestelmästä kaikki irti, mitä tarvitsemme liiketoimintamme pyörittämiseen ja kehittämiseen, Eurotank Oy:n myyntijohtaja Henrik Joki sanoo.

Henrik erityisesti on kokenut merkittäväksi porautuvan kulujen seurannan, joka mahdollistaa Eurotankilla monipuolisten projektien yhteydessä ymmärryksen siitä, mikä on mennyt hyvin ja mitä heidän tulisi kehittää .

Oscaria Eurotankilla käyttää jokainen työntekijä, heillä henkilöstö jakautuu toimihenkilöihin ja tuotannon työntekijöihin. Tuotannon ja varaston puolella tehdään tuntileimaukset, varaosien keräilyt ja hankintojen ehdotukset, jotka kirjataan järjestelmään. Toimihenkilöt tekevät hankintoja näiden pohjalta ja kirjaavat Oscariin tarjoukset ja myyntitilaukset sekä toteumaraportoinnit ja tuntikirjanpidot. Eurotankilla pyritään käyttämään Oscaria mahdollisimman monipuolisesti.

– Tykkään siitä, että Oscar on tosi asiakaslähtöinen yritys, siellä määritellään oma yhteyshenkilö, joten tiedän aina keneen olla yhteydessä. Mikäli Oscarilta ei löydy valmista ratkaisua, niin se on mahdollista räätälöidä. Itse arvostan lisäksi sitä, että kyseessä on suomalainen tuote ja asiakaspalvelu on suomenkielistä, Henrik sanoo.

Katso video

Suosittelija:

Henrik Joki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Eurotank Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Hankinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Omat tagit

Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä
teollisuuden toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia