Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Europress: Tehokasta Kunnossapitoa & Huoltoa

ReferenssiEuropress on Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja jätehuoltoon ja kierrätykseen yli 40 vuoden kokemuksella. Suomessa vuonna 1977 perustetun yrityksen ratkaisuissa näkyy vahvasti suomalainen Cleantech-osaaminen ja uusimman älytekniikan hyödyntäminen jätehuollon kehittämisessä ja tehostamisessa. Europress toimii tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Venäjällä.

Kunnossapito- ja huoltopalvelut ovat olennainen osa Europressin liiketoimintaa. Pystyäkseen tarjoamaan asiakkailleen tehokkaita, kokonaisvaltaisia ratkaisuja jätehuoltoon ja kierrätykseen, kunnossapidon ja huollon prosessien tulee toimia saumattomasti. Näiden prosessien toteutukseen liittyy perinteisesti monia haasteita, kuten työmäärien vaikea ennustettavuus, jatkuvan työtehokkuuden säilyttäminen, asiakkaiden, työnjohdon ja kenttähenkilöstön välisen viestinnän & tiedonjaon tehottomuus, prosessien vaikea seurattavuus ja selkeän, reaaliaikaisen kokonaiskuvan puuttuminen.

Bluugon Europressille kehittämä ratkaisu vastaa näihin haasteisiin paketoimalla yrityksen kunnossapito- ja huoltopalveluiden prosessit digitaaliseen kuoreen Tracking Cloud™ -alustamme avulla. Tracking Cloud™ kytkeytyy Europressin taustajärjestelmiin luoden prosessien eri vaiheista selkeän, helposti hallittavan kokonaiskuvan.

Kun asiakas ilmoittaa kunnossapito- tai huoltotoimenpiteen tarpeesta, työnjohto näkee Tracking Cloudista välittömästi mikä laite on kyseessä, minkä alueen kenttähenkilöstölle työ delegoidaan ja millä aikataululla työ voidaan suorittaa. Kenttähenkilöstö näkee välittömästi Tracking Cloudista heille määritetyt työtehtävät ja niihin liittyvät olennaiset tiedot, kuten kohteen sijainnin, kyseessä olevan laitteen, toimenpiteen kuvauksen ja asiakkaan yhteyshenkilön tiedot.

Kun työtehtävä on suoritettu, asentaja kirjaa siihen liittyvät tiedot suoraan Tracking Cloudiin, joka lähettää automaattisesti laskutustiedot Europressin taustajärjestelmiin. Offline-kyvykkyyden ansiosta, Tracking Cloud™ toimii myös ilman verkkoyhteyttä – tiedot päivittyvät automaattisesti, kun verkkoyhteys on jälleen saatavilla.

Selkeä, helposti hallittava kokonaiskuva, asiakastöiden systemaattinen seuranta ja sujuva tiedonjako eri osapuolien välillä mahdollistavat Europressin liiketoimintaprosessien jatkuvan optimoinnin sekä entistä paremman ja läpinäkyvämmän palvelun tarjoamisen asiakkaille. Korkealaatuinen, läpinäkyvä palvelu sitouttaa Europressin asiakkaita entistä paremmin, luoden vahvan perustan pitkille asiakassuhteille. Optimoidut prosessit ja resurssien tehokas käyttö nostavat koko liiketoiminnan kannattavuutta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bluugo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Europress
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Puustinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Bluugo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Testaus ja laadunvarmistus
Master Data MDM
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Huolto ja kunnossapito
ennakoiva huolto
Ennakoiva kunnossapito
field service
kenttähuolto
CMMS
EAM
preventive maintenance
Tracking Cloud
Bluugo

Siirry yrityksen profiiliin Bluugo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bluugo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Bluugo - Muita referenssejä

Bluugo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia