Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etteplan toteutti Nesteen mobiilimaksun

ReferenssiEtteplan toteutti Nesteelle mobiilisovelluksen, joka sisältää mobiilitankkauksen sekä monipuolisia mahdollisuuksia asiakasmarkkinointiin. iPhonelle ja Androidille julkaistun sovelluksen potentiaalisia käyttäjiä ovat kaikki autoilevat suomalaiset.

Kuluttajille näkyvä mobiilisovellus on vain jäävuoren huippu. Etteplan on toteuttanut myös taustajärjestelmän, joka ottaa yhteyden Nesteen mittarikentälle. Projektissa on toteutettu palvelinympäristö mobiilitankkauksen ympärille sekä paljon integraatiota jo olemassa oleviin järjestelmiin.

”Tämä on hieno ja kuluttajillekin näkyvä lisä Etteplanin Nesteelle tarjoamaan palveluvalikoimaan ja Nesteelle aiemmin toteutettuihin järjestelmiin”, kertoo Etteplanin Key Account Lead Toni Kokkonen. ”Haluamme muodostaa pitkiä kumppanuussuhteita ja palvella monella tavalla. Tämä sovellus on hyvä päänavaus monipuolisten mobiilipalveluiden tarjoamiseen kuluttajille.”

Mobiilisovellus löytyy Androidille sekä iPhonelle. Sovellusta voi hyödyntää myös ilman maksuominaisuutta esim. lähimmän Neste-aseman hakemiseen.

Mobiilitankkaus on helppoa - katso video

Lue lisää Nesteen julkaisemasta tiedotteesta ja katso videolta, kuinka tankkauksen mobiilimaksaminen sujuu: Neste äppi – autoilu ei ole koskaan ollut näin sujuvaa.

Pitkän linjan yhteistyötä ja uusia ratkaisuja

Neste on luottanut Etteplaniin monipuolisena kumppanina jo yli kymmenen vuoden ajan. Juho Korpela vastaa Marketing & Digital Services –alueen digitaalisesta kehittämisestä. Hänen tiiminsä vastuualueena on kaikkien näkyvien digitaalisten rajapintojen toteuttaminen.

Pitkän kumppanuuden aikana Etteplan on ollut toteuttamassa erilaisia taustajärjestelmiä, tarjonnut ratkaisuylläpitoa sekä kehittänyt myös kuluttajakäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoratkaisuja. ”Etteplanilta saamme tukea erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin teknologian puolelta”, Korpela toteaa.

”Meidän näkökulmasta Etteplanin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."

- Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Neste on tyytyväinen Etteplaniin erityisesti sen monipuolisuuden ja ketteryyden ansiosta. Digitaalisessa kehittämisessä Neste haluaa tehdä asioita nopeasti ja reagoida kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Vaatimukset ovat korkealla, mutta Etteplan on vastannut niihin onnistuneesti. Korpelan sanoin ”tässä kohtaa ketterä toimija on ainoa vaihtoehto, jotta voidaan luoda laadukkaita kuluttajapalveluita nopeasti.”

Suosittelija:

”Meidän näkökulmasta Etteplanin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."

Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan logo

Tiedot

Tilaaja: Neste Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Mobiilitankkaus

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan - Muita referenssejä

Etteplan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia