Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etteplan MORE toteutti Nesteen mobiilimaksun

ReferenssiEtteplan MORE toteutti Nesteelle mobiilisovelluksen, joka sisältää mobiilitankkauksen sekä monipuolisia mahdollisuuksia asiakasmarkkinointiin. iPhonelle ja Androidille julkaistun sovelluksen potentiaalisia käyttäjiä ovat kaikki autoilevat suomalaiset.

Kuluttajille näkyvä mobiilisovellus on vain jäävuoren huippu. Etteplan MORE on toteuttanut myös taustajärjestelmän, joka ottaa yhteyden Nesteen mittarikentälle. Projektissa on toteutettu palvelinympäristö mobiilitankkauksen ympärille sekä paljon integraatiota jo olemassa oleviin järjestelmiin.

”Tämä on hieno ja kuluttajillekin näkyvä lisä Etteplan MOREn Nesteelle tarjoamaan palveluvalikoimaan ja Nesteelle aiemmin toteutettuihin järjestelmiin”, kertoo Etteplan MOREn Key Account Lead Toni Kokkonen. ”Haluamme muodostaa pitkiä kumppanuussuhteita ja palvella monella tavalla. Tämä sovellus on hyvä päänavaus monipuolisten mobiilipalveluiden tarjoamiseen kuluttajille.”

Mobiilisovellus löytyy Androidille sekä iPhonelle. Sovellusta voi hyödyntää myös ilman maksuominaisuutta esim. lähimmän Neste-aseman hakemiseen.

Mobiilitankkaus on helppoa - katso video
Lue lisää Nesteen julkaisemasta tiedotteesta ja katso videolta, kuinka tankkauksen mobiilimaksaminen sujuu: Neste äppi – autoilu ei ole koskaan ollut näin sujuvaa.

Pitkän linjan yhteistyötä ja uusia ratkaisuja
Neste on luottanut Etteplan MOREen (entinen Eatech Oy) monipuolisena kumppanina jo noin kymmenen vuoden ajan. Juho Korpela vastaa Marketing & Digital Services –alueen digitaalisesta kehittämisestä. Hänen tiiminsä vastuualueena on kaikkien näkyvien digitaalisten rajapintojen toteuttaminen.

Pitkän kumppanuuden aikana Etteplan MORE on ollut toteuttamassa erilaisia taustajärjestelmiä, tarjonnut ratkaisuylläpitoa sekä kehittänyt myös kuluttajakäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoratkaisuja. ”Etteplan MORElta saamme tukea erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin teknologian puolelta”, Korpela toteaa.

”Meidän näkökulmasta Etteplan MOREn ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."
- Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Neste on tyytyväinen Etteplan MOREen erityisesti sen monipuolisuuden ja ketteryyden ansiosta. Digitaalisessa kehittämisessä Neste haluaa tehdä asioita nopeasti ja reagoida kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Vaatimukset ovat korkealla, mutta Etteplan MORE on vastannut niihin onnistuneesti. Korpelan sanoin ”tässä kohtaa ketterä toimija on ainoa vaihtoehto, jotta voidaan luoda laadukkaita kuluttajapalveluita nopeasti.”Referenssi Etteplan MOREn sivuilla: https://www.etteplanmore.com/referenssit/nesteSuosittelija:

”Meidän näkökulmasta Etteplan MOREn ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."

Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan MORE

Tiedot

Tilaaja: Neste Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan MORE kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Mobiilitankkaus

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan MORE - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan MORE - Muita referenssejä

Etteplan MORE - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia